Obavijesti

Show

Komentari 51

Lucija iz 'Života na vagi' skija s dečkom: Još 25 kila manje...

Lucija iz 'Života na vagi' skija s dečkom: Još 25 kila manje...
12

Šarić je prije tri godine snimila pjesmu 'Zagrizi ritam' u suradnji s frontmenom ET-ja Adonisom Ćulibrkom Boytronicom, a tvrdi kako se planira vratiti na scenu i snimiti još singlova

VIDEO

Bivša natjecateljica 'Života na vagi' krajem prošle godine je rekla kako je smršavila 'trećinu zacrtanih kilograma' od 133,7 kila s kojih je ušla u reality show. Priznala je i kako se ozbiljnije primila vježbanja tek u listopadu. Lucija Šarić (23) sada se pohvalila da je na skijanju s dečkom Adamom Brnadićem te kako nastavlja gubiti na kilaži.

- Malo treninga na snijegu. Počinjemo ponovno, još minus 25 kilograma, a onda planiramo dalje - istaknula je Lucija kraj fotografije u skijaškom odijelu. 

Kći tajkuna i osnivača Europatradea iz Sesveta, Marijana Šarića, prije toga je s dečkom, koji joj je velika podrška u mršavljenju, bila u Parizu gdje se divila ljepoti Eiffelovog tornja i Louvre muzeju, a posjetila je i kabaret Moulin Rouge. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Glazba, ples, raskoš, zabava, haljine i nakit... od malena sam fascinirana filmom Moulin Rouge i svijetom kabaret showa - rekla je Šarić. 

Lucija je uživala i u zabavnom parku Disneyland gdje se ukrasila s ušima crtanog lika Minnie Mouse.

- Još uvijek sam više dijete nego odrasla žena - našalila se Zagrepčanka. 

 

Još uvijek sam više dijete, nego odrasla žena 🙈🙅🏼💃🏻

A post shared by Lucija Šaric 💁🏼 (@lu_saric) on

Studentica financija i prava te vlasnica kozmetičkog salona nakon izlaska iz 'Života na vagi' izazvala je bijes na društvenim mrežama rekavši da je 'Bog odredio da ona u životu ima, a netko drugi nema.'

Kći tajkuna: Bog je odredio da ja imam, a netko drugi nema
Kći tajkuna: Bog je odredio da ja imam, a netko drugi nema

- Naravno da sam razmažena ako se usporedim s nekim skromnim tko radi i živi od 3 do 4 tisuće kuna. Ljudi dragi pa ne možete mrziti ljude zato što je Bog odredio da ja imam a netko drugi nema. Ne nose novci sreću, novci su jedna vrsta blagoslova na kojem sam jako zahvalna. Meni sreću u životu nose moja obitelj, prijatelji, dečko, pas, posao, zabava pa čak i četvorka koji sam danas dobila iz najtežeg predmeta na faksu - zaključila je Lucija. 

Prije tri godine snimila je pjesmu 'Zagrizi ritam' u suradnji s frontmenom ET-ja Adonisom Ćulibrkom Boytronicom (47), s kojim se probila na glazbenu scenu. Singl ima oko 36.000 pregleda i mnoštvo komentara.

- Spremam još pjesama, a najviše se pronalazim u pop žanru i općenito modernijoj glazbi. Samo sam se sad prvo fokusirala na svoj izgled i gubitak kila. Želim biti zgodna cura, a ne samo slatka bucka - rekla nam je Šarić. Ocu Marijanu je posvetila pjesmu 'Hercegovka' koju pjeva na nastupima glazbenika Mate Bulića (60).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...