Show

Komentari 176

Lucija Lugomer oduševila na Instagramu, pratiteljice se prepoznale u njezinoj objavi

Lucija Lugomer oduševila na Instagramu, pratiteljice se prepoznale u njezinoj objavi

Lucija je u novoj objavi podijelila probleme osoba s 'većim bedrima' koja se tijekom ljeta taru jedno od drugo te izazivaju iritaciju kože. Manekenka je taj problem riješila omotavši jedno bedro ručnikom za plažu

Plus-size manekenka Lucija Lugomer (28) novom je objavom oduševila pratiteljice koje su se prepoznale u problemu 'većih bedara' i iritacije kože:

- Samo oni s velikim bedrima će razumjeti. Tko je bio u ovakvoj situaciji? Čovjek se snađe u mukama - napisala je Lucija uz fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotografiji se može vidjeti da je Lucija omotala desno bedro ručnikom kako bi izbjegla trenje kože, pa je odlučila taj trenutak podijeliti.

Objava je prikupila 4.5 tisuća lajkova, a u komentarima je vladalo oduševljenje:

- 'Hahaha, pa ja ću krepat. Svaka čast!', 'Ti UVIJEK pogodiš u onu točku gdje treba. Totalno mogu povezati s tim i hvala ti od srca na ovome', 'Izum ti je TOP' - pisali su joj u komentarima.

Lucija je jedna od naših najpoznatijih plus-size manekenki, a zagovara pokret prihvaćanja vlastitog tijela popularno nazvan 'body positivity'.

Često na društvenim mrežama objavljuje fotke uz koje potiče pratitelje da zavole sebe i da se svojih oblina ne srame.

Manekenka se trenutno odmara s obitelji u Dubrovniku, a ispričala je da je vezana za ovaj grad jer se tamo zaručila, a sada ga je posjetila sa sinom.

POGLEDAJTE VIDEO: NIVES RAZBILA BMW

Najčitaniji članci