Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
63 komentara

Ludi tulumi BB stanara: Gola Mirjana i zagrljeni Darko i Tina

Bivši stanari Big Brother kuće novu 2016. dočekali su u dobrom društvu. Mirjana je imala doček u svom stilu, a izgleda da su se i Darko i Tina jako dobro zabavljali

Facebook
Foto: Facebook
63 komentara

Bivši stanari kuće na Košutnjaku dali su si truda kako bi dostojno ispratili jednu od najluđih godina u svojim životima.

Očekivano, opet je najkreativnija bila osebujna Mira koja se za potrebe novogodišnje čestitke skinula gola i legla u kadu, a zatim demonstrirala kako napraviti klizalište u kući.

Pobjednik showa Darko Petkovski fanovima je čestitao 'fotkom' na kojoj grli i ljubi svoju simpatiju Tinu Šegetin.

Facebook

- Sretna Nova Godina svima od nas! Neka bude najbolja do sada! Volimo vas" -  napisao je Darko, dok su blizanci Mika i Giba Vasić snimili video-čestitku i pozdravili hrvatske obožavatelje.

 - Dragi naši... Želimo Vam sretnu Novu godinu... Da nam bude sretnija i uspješnija od prošle! Volimo vas - napisale su sestre Šegetin, a Barbara je dodala i video 'čestitku' njihovog psa Chestera.

 - Dragi ljudi, želimo Vam od srca da u narednoj godini život ispunite ljubavlju, da zaboravite ružne riječi neiskusnih napadača na vaša osjećanja, da živite slobodu i budete hrabri u svojoj ličnosti! Ljubav ruši zidove predrasuda,razlika a spaja sve točke na Svijetu! Sretni smo jer ste na nas prenijeli energiju,toplinu ljubavi pretočene u riječi kao dokaz da ste shvatili našu ljubav i da jedino je to važno imati u životu. Imati životnog saputnika u dobru i zlu - napisao je na svojoj Facebook stranici BB 'nutrak' Goran Todić.

 


Naši partneri pišu
Message