Show

Komentari 13

Ludilo u Lisinskom, Gopca pod maskama naganjali sa sjekirom

Ludilo u Lisinskom, Gopca pod maskama naganjali sa sjekirom

Je l’ slušamo pravi rock’n’roll ili cajke? Evo sad jedna pjesma iz davnina. Zove se ‘Ja nikad nisam bio normalan’. Nema nikakve sličnosti sa stvarnim osobama, rekao je razigrani Gobac

Pobjednik Dore Roko Blažević (18) i mentor mu Jacques Houdek, političari, kauboji, slastičari, brazilske plesačice... Svi su se prošle subote našli na maskenbalu u Lisinskom.

Bio je to jubilarni deseti 'Lisinski pleše pod maskama', a za Psihomodo pop i poglavito Davora Gopca (55) idealna prilika za ludiranje. Ide mu to dobro i bez maskenbala, ali sad je barem imao izgovor.

- Mlade dame, jako ste zgodne - obratio se pjevač publici pa ih potom sve nasmijao:

- Gle, tata kauboj je tu. Kaj, mama ga jaše ko konja?!

Valjao se Gobac po podu, ušetao među publiku, a i neki su se iz publike popeli na pozornicu.

- Je l’ slušamo pravi rock’n’roll ili cajke? Evo sad jedna pjesma iz davnina. Zove se ‘Ja nikad nisam bio normalan’. Nema nikakve sličnosti sa stvarnim osobama - rekao je razigrani Gobac.

Ubrzo je na pozornicu došao ravnatelj KD 'Vatroslav Lisinski' Dražen Siriščević (60). U ruci je nosio sjekiru i počeo naganjati pjevača Psihomodo popa. Gobac ga je 'na vrijeme' vidio i počeo bježati. Napravio je nekoliko krugova pa se 'srušio' da dođe do zraka...

Atmosferu su dobrano zagrijale i plesačice najbolje brazilske baletne skupine u Europi, Brasil Bahia Showa.