Show

Komentari 17

Luka iz 'Braka na prvu' otkrio: Radim s mrtvacima, dobio sam posao u pogrebnom poduzeću

Luka iz 'Braka na prvu' otkrio: Radim s mrtvacima, dobio sam posao u pogrebnom poduzeću

Luka je dao otkaz kako bi mogao sudjelovati u showu. Zbog toga, kako kaže, ne žali. Ubrzo nakon završetka snimanja pronašao je novi posao, a otkrio je i kakve poruke dobiva

Kandidat prve sezone RTL-ovog showa 'Brak na prvu', Luka Budak, nedavno je progovorio o propaloj ljubavi sa spisateljicom Ingrid Divković, otkrio tko mu sve šalje poruke i gdje se zaposlio nakon snimanja emisije. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Luka je dao otkaz kako bi mogao sudjelovati u showu. Zbog toga, kako kaže, ne žali. Ubrzo nakon završetka snimanja pronašao je novi posao. 

- Radim u pogrebnom poduzeću, radim s mrtvacima - rekao je Luka za RTL.hr

Ljubav koja je započela u emisiji pred malim ekranima, nažalost nije potrajala. Luka i Ingrid odlučili su prekinuti, a ona je već našla novog dečka. 

- Dosta smo različiti karakterno. Ona je dosta mirna. Izgledom je moj tip, ali karakterno nije. A ni ja njoj nisam - objasnio je bivši kandidat. 

Zagreb: Ingrid Divković i Luka Budak u šetnji gradom

- Drago mi je i sretan sam što je u vezi, što je našla sreću. Jedina stvar koju joj zamjeram je to što se slikala na isti način na koji smo se i mi slikali i znam da ih je slikala ista osoba - dodao je. 

Od trenutka kad se pojavio na malim ekranima, Luka je dobio niz obožavateljica. One mu, kaže, šalju gomilu poruka i seksi fotografija, a među njima se može pronaći i pokoja nemoralna ponuda. 

- Najbizarnija poruka je bila od gospođe koja ima 60 godina i koja mi je ponudila 1.500 eura da dođem kod nje u Sloveniju i da živim tamo, da će se ona brinuti za mene, ona će biti moja 'sugar mama' - rekao je Luka.

Najčitaniji članci