Show

Komentari 5

Luksuzni odmor: S kim se to Severina sunča na Maldivima?

Luksuzni odmor: S kim se to Severina sunča na Maldivima?

Pjevačica je još prošli tjedan bila u Zagrebu, gdje je viđena u gradu. No ovaj tjedan, čini se, već je otputovala u sunčanije krajeve. Nedavno je i snimila album s producentom Filipom Miletićem od kojeg se ne odvaja

Zaljubljena Severina Vučković (49) ovih dana na svom Instagram profilu objavljuje fotografije s Maldiva. Na jednoj od njih pozira u prvom planu s remenom na kojem velikim zlatnim slovima piše “ljubav”, a druga pak prikazuje dvije ležaljke na plaži. Postavlja se pitanje s kim li se to Seve sunča na Maldivima?

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica je još prošli tjedan bila u Zagrebu, gdje je viđena u gradu. No ovaj tjedan, čini se, već je otputovala u sunčanije krajeve.

Na svojoj društvenoj mreži posljednjih dana ne oglašava se ni njen producent Filip Miletić (41), s kojim je netom snimila album, a od beogradskog producenta Seve se ne odvaja u posljednje vrijeme.

Činjenica je da su posljednjih mjeseci intenzivno završavali novi album, pa su se između ostalog zaključavali u glazbeni studio, no pjevačica je Filipa vodila sa sobom i na promociju knjige prijatelja Dimitrija Popovića u zagrebačkoj bolnici, a Miletić je bio s njom i kad je policija obavljala očevid u njenom stanu nakon šokantne pljačke u lipnju, kad je iz stana izašla u njegovoj pratnji i svog menadžera Tomislava Petrovića.

Stoga ne čude nagađanja da je Seve na Maldive povela upravo Filipa. Prijatelji pjevačice, kako smo već pisali, nedavno su komentirali kako je Severina jako zaljubljena. Po Beogradu, odakle je Filip, šuška se upravo o Filipu.

A Seve kad je zaljubljena nema joj kraja. S Igorom je svojedobno bila na Maldivima. Inače, prije nekoliko dana bila bi im šesta godišnjica braka. Seve se tad javila fotkom s Maldiva, dok je Igor iznenada zaključao svoj Instagram profil za javnost.

Najčitaniji članci