Show

Komentari 1

Luksuzno imanje koči razvod, ni Kim ni Kanye ne žele popustiti

Luksuzno imanje koči razvod, ni Kim ni Kanye ne žele popustiti

Riječ je o impozantnom zdanju u u Calabasasu, kojeg je par godinama uređivao i u tom procesu potrošio milijune dolara. Posebno je na rezultat bio ponosan Kanye, koji ga je usporedio s futurističkim samostanom

Laura Wasser (52), slavna odvjetnica za razvode, predala je prije nekoliko dana papire za razvod u ime svoje klijentice Kim Kardashian (40) nakon sedam godina braka s reperom Kanye Westom (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Američki mediji pišu kako donedavni par ne komunicira, osim preko odvjetničkih timova, ali da su izrazili želju mirno se dogovoriti oko svega. I dok je oko skrbništva, kako pišu, stvar riješena poprilično elegantno te će djeca ostati s majkom, a West će ih moći vidjeti kad god poželi te s njima provoditi vrijeme, najveći kamen spoticanja je njihov zajednički dom.

Riječ je o luksuznom imanju u Calabasasu, kojeg je par godinama uređivao i u tom procesu potrošio milijune dolara. 

Posebno je na konačan rezultat bio ponosan Kanye, koji ga je usporedio s nekom vrstom futurističkog samostana, a njegov minimalistički stil očarao je i brojne arhitekte. 

Prevladavaju neutralne boje i svijetle nijanse, a pod, strop i zidovi obloženi su gipsom i na njima se ne nalazi niti jedan ukras. Uz nekoliko povezanih objekata nalaze se i veliki bazen, košarkaški teren i brojni drugi sadržaji, a imanje je zaštićeno zidom poput kakve utvrde.

Procjenjuje se da su u kupovinu i adaptaciju Kim i Kanye ukupno uložili 20 milijuna dolara, no vrijednost cijelog posjeda danas je dvostruko veća, a nijedno od supružnika ne želi ga se odreći.

Najčitaniji članci