Obavijesti

Show

Komentari 9

Lupita: Moja jedina molitva bila je da se probudim svjetlije puti

Lupita: Moja jedina molitva bila je da se probudim svjetlije puti
6

Zvijezda filma '12 godina ropstva' otkrila je da je prije slave koju je stekla imala jako nisko samopouzdanje. Iako joj je majka govorila da je prekrasna, to je nije tješilo

VIDEO

Nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice na ovogodišnjim Oscarima, Lupita Nyong'o, u četvrtak je u inspirativnom govoru na godišnjoj dodjeli nagrada afroameričkim ženama u Hollywoodu, progovorila o tome kako su joj nametnuti standardi ljepote nekad jako utjecali na samopouzdanje. 

Zvijezda filma '12 godina ropstva' govor je započela pismom djevojke koja ju smatra svojim uzorom. Glumica se, nakon što joj se obožavateljica požalila kako je kupila kremu za posvjetljenje kože, prisjetila kako je kao mala trpjela brojne uvrede i zadirkivanja zbog boje svoje puti.

- Moja jedina molitva Bogu, čudotvorcu, bila je ona da se probudim svjetlije puti - otkrila je glumica te dodala kako je maštala da će se probuditi sretna, no kad bi se ujutro pogledala u ogledalo i vidjela da njezine molitve nisu urodile plodom, raspoloženje bi joj opet splasnulo. 

Lupitino samopouzdanje bilo je sve niže

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svaki dan sam bila razočarana jer sam izgledala isto kao i dan ranije - prisjetila se glumica. Iako ju je majka tješila i govorila joj da je prekrasna, Lupitino samopouzdanje bilo je sve niže. Sve se promijenilo kad je primjetila kakvu slavu uživa model Alek Wek koja joj izgledom jako nalikuje. Počela je pratiti karijeru ove manekenke pa se iznenadila kad je vidjela da je brojne slavne osobe nazivaju predivnom. Alek je bila glavna zvijezda na svim modnim pistama, a njezinoj ljepoti divi se i Oprah Winfrey. 

- Kad sam gledala Alek, zapravo sam gledala sebe. Sad se napokon više cijenim jer znam da ljepota nema granica - zaključila je glumica i nakon svog govora, na Instagramu objavila fotografiju sebe i majke. Lupiti je tijekom svečane večere dodijeljena nagrada za najbolju izvedbu za ulogu u filmu nominiranom za Oscara. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje