Obavijesti

Show

Komentari 45

M. Kovačić i Izabela zaljubili se na zboru, uskoro će se vjenčati

M. Kovačić i Izabela zaljubili se na zboru, uskoro će se vjenčati
1

Mateo Kovačić zaručnicu Izabelu Andrijić odvest će pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetska Sela, u kojoj su se zaljubili. Duje Čop pomagat će djevojci Ani da otvori modnu agenciju

VIDEO

Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek, rekao je svojedobno nogometni reprezentativac i zvijezda španjolskog kluba Real Madrid Mateo Kovačić (22).

Sportaš je godinama bio ministrant u svojoj župi u Sesvetskim Selima. Ondje se kao srednjoškolac zaljubio u vršnjakinju Izabelu Andrijć. Ona je pjevala u župnom zboru Lilium, pa su se sretali nedjeljom na misi. Izabelu hvali voditeljica zbora Irena Lacić da ima lijep glas, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme. Prije više od šest godina između srednjoškolaca je planula romansa, a par sad naveliko kuje planove za vjenčanje u lipnju iduće godine. Kovačićeva je zaručnica, doznajemo, poželjela da im na crkvenom obredu pjevaju kolege iz njezina bivšeg zbora.

Kad se Mateo prije dvije i pol godine preselio u Milano gdje je igrao za nogometni Inter, s Izabelom je održavao vezu na daljinu. Viđali su se i putovali kad su im njegove klupske obaveze to dopuštale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za curu i prijatelje. Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa - rekao je nogometaš. 

Kad ga je prošlog ljeta kupio nogometni klub Real Madrid, studentica ekonomije preselila se s Mateom u španjolsku prijestolnicu. Ona ga s njegovim sestrama Jelenom i Katarinom bodri na utakmicama i često zajedno putuju. Osim toga, studentica ekonomije i održava kućanstvo.

- Ne kuham i nikad neću. To nije moj posao, nego posao žene. Moj posao je da donosim novac u kuću i olakšam život svojoj obitelji - rekao je Kovačić prije nekoliko godina.

Ipak, Izabela je sa starijom sestrom pokrenula poslovni projekt. Proizvodit će opremu za novorođenčad od ekoloških materijala. Izabela i Mateo se u Madridu često druže s s Lukom Modrićem i njegovom suprugom Vanjom, koji također ondje žive s obitelji. Izabela je jako vezana za Modriće koje naziva svojom drugom obitelji. Pobožni par i u Španjolskoj prakticira duhovnost.

- Uvijek ima perioda kad manje moliš. Ponekad mi treba netko da me ‘pogura’ u molitvi. Zato ponekad molim s djevojkom ili s roditeljima - rekao je nogometaš, koji često oko vrata nosi lančić s križem.

U trećem razredu srednje škole Ivan Perišić (27) zaljubio se u današnju suprugu Josipu. Sjedili su zajedno u klupi, a nogometaš je propustio maturalno putovanje jer se preselio u Francusku gdje je igrao za drugoligaški klub. Prva dva razreda Ivan je pohađao redovito, a zadnja dva polagao je izvanredno jer je igrao u Francuskoj. Njihova razrednica rekla je da su oboje bili pristojni i dobri učenici.

- Ivan je jako inteligentan i duhovit dečko - prisjetila se njihova razrednica Neda Bartulin. Par nije zajedno išao ni na maturalnu zabavu jer je Perišić imao obaveze u tadašnjem klubu. 

Josipa je upisala i završila Ekonomski fakultet, a najbolja prijateljica joj je Ivanova sestra Anita. Njih dvije u Francuskoj s tribina bodre hrvatsku reprezentaciju, a Ivanova sestra ponekad čuva Perišićevu kćerkicu Manuelu (1), dok Josipa na derbije vodi sina Lea (4). 

Ivan i Josipa vjenčali su se u Splitu u tajnosti prije četiri godine. Trenutačno žive u Italiji, gdje Ivan igra za Inter Milan. Povučeni su i ne eksponiraju se u javnosti. Dok se Ivan pripremao za utakmicu protiv Španjolske, Josipa je sina Lea odvela u Disneyland. Nakon pobjede i gola koji je zabio, Perišić je otrčao u zagrljaj supruzi, a sina Leonarda poveo je u svlačionicu gdje su se zajedno fotografirali. 

Kaštelanska manekenka, koja je završila Višu ekonomsku školu u Splitu Ana Kurobasa (27) i Duje Čop (26) upoznali su se na dočeku Nove godine u Zagrebu. Ana tad nije znala da je igrač Dinama. Osvojio ju je duhovitošću i iskrenošću. Par je u vezi dvije i pol godine. Zajedno žive od 2015., kad je Duje igrao za talijanski Cagliari. 

Ana je prije dvije godine sudjelovala u izboru za najseksi Hrvaticu i tad je pozirala na seksi fotografijama. Hvalila se da joj je nogometaš velika podrška u svemu što radi. Dalmatinka je bila prva pratilja na izboru za Miss Universe 2008., radila je kao model u Turskoj te glumila u spotu Giuliana 'Gdje smo mi'. Želi otvoriti modnu agenciju. S Dujom se preselila u španjolsku Malagu.

- S obzirom na to da sam sa 17 godina odlučila otići u Milano sama, ova odluka i nije bila teška. Kad god sam bila na životnom raskrižju, uvijek sam slušala srce, a kad pronađeš osobu koja ti odgovara, onda ideš i na kraj svijeta s njom. Ja i Duje smo proveli puno lijepih trenutaka zajedno. On nije samo moj momak, nego i moj najbolji prijatelj. Uvijek mi je bio podrška u poslu, kao i ja njemu u njegovu - rekla je Ana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje