Obavijesti

Show

Komentari 5

Ma kakav James Bond: Moje ime je Vinod, Khanna Vinod...

Ma kakav James Bond: Moje ime je Vinod, Khanna Vinod...
3

PLEŠE, PJEVA, TUČE TERORISTE I SPAŠAVA SVIJET U špijunskom mjuziklu 'Agent Vinod' glumi vladina tajnog agenta. Plesom i pjesmom svladava sve zapreke

VIDEO

Saif Ali Kahn (41) indijski je James Bond. Nosi dizajnerska odijela, vozi luksuzne automobile, pije skupa pića, spašava svijet i, naravno, okružen je ljepoticama.

Saif u bolivudskom špijunskom mjuziklu “Agent Vinod”, koji je nedavno u Indiji imao premijeru, glumi vladina tajnog agenta. Nakon što mu u Rusiji ubiju prijatelja iz agencije, putuje u Moskvu kako bi otkrio tko je naručio ubojstvo. Na njegovu putu su plaćeni ubojice, laži i zavjere. Plesom i pjesmom bez problema svladava sve zapreke. Film su snimali u devet zemalja. Od Maroka, Latvije, Rusije pa do Somalije i Južnoafričke Republike. Film su zabranili u Pakistanu jer, kako tvrdi vlast u Islamabadu, prikazuje ih kao teroriste. Prvi film “Parampara” Saif je snimio 1992. Indijski playboy ubrzo je postao jedan od najtraženijih glumaca.

S kolegicom Amritom Singh vjenčao se 1991. Rastali su se nakon 13 godina braka. Imaju kćer Saru (17) i sina Ibrahima (11). Nakon rastave bio je u vezi sa švicarskom manekenkom Rosom Catalano. Prekinuli su jer joj je prešutio da je bio u braku i da ima djecu.

- Poigrao se mojim osjećajima. Nikad mu neću oprostiti - rekla je Rosa. 

Prije četiri godine napao je fotografa jer ga je htio snimiti na željezničkoj postaji. U siječnju je slomio nos muškarcu dok je s djevojkom Kareenom Kapoor večerao u restoranu u Mumbaiju. Proveo je noć u pritvoru. Pustili su ga nakon što je platio 330 kuna jamčevine. S Kareenom je u vezi pet godina. Trenutačno snima filmove “Cocktail”, “Go Goa Gone” i “Race 2”.

Prestao pušiti nakon srčanog udara

Saif, čija je obitelj plemićke krvi, bavi se i glazbom. Pjesme su mu redovito pri vrhu indijskih glazbenih ljestvica. Nakon tsunamija koji je 2004. godine pogodio Indoneziju organizirao je humanitarne koncerte. Prošle godine preminuo mu je otac. Iako su plemićke titule u Indiji ukinute 1971., njegovo pleme proglasilo ga je princom. Do 2007. bio je strastveni pušač. Cigareta se odrekao jer je imao srčani udar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...