Show

Komentari 56

Ma kakva zima: Soraja izbacila silikone, fanovi su oduševljeni

Ma kakva zima: Soraja izbacila silikone, fanovi su oduševljeni

Iako je još uvijek zima, Soraja je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a bujno silikonsko poprsje ponovno je stavila u prvi plan

Sudjelovala je u regionalnom Big Brotheru, a život joj se nakon toga promijenio. Crnogorska starleta Soraja Vučelić (34) obožava plastične operacije, ali i igranje u Photoshopu, brendirane krpice te putovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ova osebujna dama se luksuznim životom redovito hvali na društvenim mrežama, a ako je suditi po njezinim nedavnim objavama, starleta trenutno uživa na putovanju. 

Iako je još uvijek zima, Soraja je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a bujno silikonsko poprsje ponovno je stavila u prvi plan. 

- Tvoja fotografija popravi mi dan. Lijepa si, ali imaš grudi veće od glave - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Naravno, Soraja se baš poput svjetskih zvijezda nikada ne upušta u raspravu s hejterima. Starletu na Instagramu prati preko 420.000 fanova, dok ona ne prati apsolutno nikog.

Najčitaniji članci