Show

Komentari 11

Ma kakvo vježbanje? Uz bolju prehranu 'skinuo' sam 20 kila

Ma kakvo vježbanje? Uz bolju prehranu 'skinuo' sam 20 kila

Posao smatra životom pa ne pravi razliku između privatnog i poslovnog. Ističe da je gluma poziv i jedini posao koji zna raditi te jedino što ga zanima. Zato ne odbija uloge

Moram i ja ponekad smršavjeti i oplemeniti ljude svojim izgledom, konglomeratom i svojom osobnošću te tako utjecati na mlade ljude da se zdravo hrane i izgledaju lijepo, kaže nam kroz smijeh Andrija Milošević (40).

Crnogorski glumac, poznat po ulozi svog imenjaka u seriji “Andrija i Anđelka”, došao je u Zagreb kako bi predstavio novi film “Taxi Blues” u kojem glumi taksista, a pritom nam se i pohvalio kako je u prošlih godinu dana smršavio 20 kilograma. No ne uz pomoć vježbanja.

- Promijenio sam samo prehranu. Vježbanje mi je jako dosadno - priča Andrija. Novi program prehrane nije nam otkrio, ali je ispričao kako jede tri obroka na dan. O izgledu se počeo brinuti nakon nekoliko gostovanja u skandinavskim zemljama. 

- Tamo svi voze bicikle, jedu zdravo i izgledaju fenomenalno. Bila je zima, mi smo se svi utoplili, a njima ništa. Zdraviji su od nas sto puta - prepričava Milošević. Ondje je, kaže, kroz socijalnu sredinu izraženo zdravlje, što mi nemamo.

- Utuvio sam si u glavu da ću usvojiti skandinavski duh i još radim na tome - kaže glumac. Uloga taksista Marka, koji se nađe u gomili suludih situacija nakon što se u njegov automobil jedne večeri ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem, dodaje, nije mu bila posebna prepreka. 

- Taksistu kažeš adresu i on vozi. Danas ima GPS i ne mora ni znati kamo vozi - objašnjava Milošević kroz smijeh. Dodaje da su imali sreće što su likovi za film “fino napisani”.

- Karakteri su masni i višeslojni. Priča ima notu emocije, a u žanru je melodrama s elementima komedije. Emotivna nota je ono što ovaj film izdvaja od sirovih komedija - smatra Andrija.

Kaže da je taksist kojega glumi čovjek koji se nije snašao u životu, ali uz pomoć dječaka postaje bolji.

- Nećemo otkrivati kako završava film da ga možete pogledati - tajanstven je Andrija. Priča nam kako za uloge nema posebne pripreme.

- Trčim, jedem finu hranu i spavam. To su moje pripreme - tvrdi. Studij glume upisao je a da prije toga nije pogledao nijednu kazališnu predstavu.

- Devedesetih u mom Nikšiću nije bilo kazališta jer su ga srušili u ratu. Ne znam zašto sam upisao glumu, valjda mi je Bog pomogao - priča Andrija.

Prisjetio se kako nakon rata nije bilo lako živjeti u Crnoj Gori.

- Imali smo gomilu problema. Nije bilo posla, bila je velika inflacija, svima je bilo teško, ali tako smo vjerojatno očeličili i postali racionalniji ljudi - smatra glumac. Na pitanje je li i u privatnom životu humorističan, odgovara u svom stilu:

- Inače radim na privatnom groblju kućnih ljubimaca. Šalim se, no imam u glavi da bi to bio dobar biznis. Skoro svaka djevojka ima psa kojeg oblači, vodi ga frizeru, stavlja mu cipelice, pa čak i vodi terapeutu. Pitam se što mu kaže terapeut... No privatno se trudim čim više biti nasmijan. 

Posao smatra životom pa ne pravi razliku između privatnog i poslovnog.

- Volim svoj posao, on mi čini život bogatijim, ljepšim i boljim. Nije to rad u tvornici pa da mogu reći ‘sad sam na poslu, sad nisam’. Meni je sve to privatno i ne radim razliku - kaže.

Ističe da je gluma poziv i jedini posao koji zna raditi te jedino što ga zanima. Zato ne odbija uloge.

- Odbio sam glumiti u seriji koju režira prijatelj, ali samo jer nisam imao vremena. Inače teško kažem ‘ne’ - ističe Andrija, koji “ne” nije mogao reći ni kolegici Aleksandri Tomić, s kojom je u dugogodišnjoj vezi.

- Oboje smo iz iste branše pa ona ima puno razumijevanja za mene. Zajednička crta su nam putovanja. Žanrovski se razlikujemo, ali spajaju nas putovanja - kaže Milošević i poručuje mi da jedem zdravo te da se ne ženim mlad.

NAJSEKSI OSOBINE KOJIMA NEĆE ODOLJETI: Muškarca nećete osvojiti ni dugim nogama ni isklesanim tijelom, ovo je pun pogodak!