Obavijesti

Show

Komentari 72

Macan i Tonka napustili show, a Tara i Dino rasturili su 'Think'

Macan i Tonka napustili show, a Tara i Dino rasturili su 'Think'
29

Tara Thaller i Dino Jelusić dobili su čak 35 bodova, dok su Krešimir Macan i Antonia Matković Šerić malo podbacili. Nisu dobili najmanje bodova od stručnog žirija, ali glasovi publike su presudili

VIDEO

Počela je druga epizoda zabavnog showa 'Zvijezde pjevaju'. Na pozornicu prvi se popeo par koji je u prošlog emisiji imao najviše glasova, Borko Perić (38) i Jelena Radan (44). Izveli su pjesmu 'Nel Blu, Dipinto Di Blu', poznatiju kao 'Volare', čiji je autor Domenico Modugno.

- Nastavili ste vi opasno, a meni su rekli da sam preopasna. Sad ću biti šire ruke malo, a i s ovim nastupom nemam što... - rekla je Remi (39). Ostali članovi žirija su se složili da je nastup bio odličan, a Valentina Fijačko (42) im je dala i savjete. Za svoju izvedbu dobili su 32 boda od stručnog žirija. 

Poslije najbolje ocijenjenih, zapjevali su Katarina Strahinić (26) i Pero Galić (49) koji su prošli put dobili najmanje bodova. Izveli su pjesmu Tine Turner 'Proud Mary'. 

- Nisam presretna, ali ste mi toliko simpatični da ne želim da večeras budete najgori - rekla je Valentina. Osvojili su 22 boda, za dva više nego prošli put. 

Treći po redu bili su Ella Dvornik (28) i Goran Bošković. Pjevali su pjesmu 'My baby just cares for me' autorice Nine Simone, dok je Ellin suprug Charles Pierce ponosno gledao iz publike. 

- Vidjela sam da si uživala, a to je najvažnije. Dala si svoju osobnost. Kada daš dio sebe tada se dogodi ova čarolija koja se dogodila - rekla je Danijela Martinović (47). Prikupili su ukupno 30 bodova. 

Tara Thaller (21) Dino Jelusić (26) sljedeći su stali na pozornicu i zapjevali pjesmu 'Think' Arethe Franklin. 

- Mene ovo podsjetilo na moju 'Otvor ženo kapiju' - nasmijao je Škoro publiku, dok je Danijela imala samo riječi hvale i njihov nastup opisala fantastičnim. Da su apsolutno oduševili žiri dokazuje i činjenica da su osvojili 35 bodova. 

Krešimir Macan i Antonia Matković Šerić prošli put su osvojili svega 21 bod, a u drugoj epizodi showa pjevali su pjesmu Borisa Dvornika 'Laku noć Luigi, laku noć Bepina'.

- Krešimire, da je samo do tebe, stari moj, oprosti, ali... Antonia kad ti dođeš onda sve ima smisla - nagrdila je Remi pjevački par. Ostali članovi su se složili da se nisu pokazali baš u najboljem svjetlu pa su im dodijelili 23 boda.

Poslije njih nastupili su 'lovac' Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl s pjesmom 'Soul Man' Blues Brothersa. 

- Meni je drago da ste vi zabavili moju nesuđenu kumu Danijelu. Krešo, silno si napredovao od zadnjeg puta - pohvalio ga je Škoro. Ivana i Krešimir su osvojili 30 bodova, što je za osam više nego prošli put.

Pjesmu 'Fly Me To The Moon' Franka Sinatre otpjevali su Frano Ridjan i Žanamari Lalić. 

- Imala sam veća očekivanja. Možda je odabir pjesme krivi - rekla je Valentina, a Škoro je pohvalio Ridjanove folklorske sposobnosti. Ipak, osvojili su svega 20 bodova i zasjeli na dno tablice.

Posljednji su na binu stali su Bojan Jambrošić (33) i Amerikanka Ashley Colburn i otpjevali pjesmu 'Ain't No Mountain High Enough' Marvina Gaye i Tammi Terrell. 

- Ovaj nastup je bio sve samo ne dosadan. Sve je to bilo jako dobro. Svakako napredak od prošlog puta - rekla je Remi, a pjevački par osvojio je 28 bodova.

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Ovo je razlog zašto se Kraljica nije vratila u London kad je umrla princeza Diana

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao