Show

Komentari 6

Machine Gun Kelly je pokušao zadiviti djevojku Megan Fox, ali igra s nožem nije dobro završila

Machine Gun Kelly je pokušao zadiviti djevojku Megan Fox, ali igra s nožem nije dobro završila

Kelly je na poklon od prijatelja dobio nož s ugraviranim stihovima s novog albuma, a pokušavajući zadiviti tad novu djevojku nož mu se zabio u ruku. Ipak, nije htio potražiti pomoć dok ona nije otišla

Glazbenik Machine Gun Kelly (31) koji se u zadnje se vrijeme odlučio ponovno početi koristiti svoje pravo ime, Colson Baker gostovao je kod Jimmyja Fallona (47) i ispričao o nezgodi koja je mogla imati tragične posljedice. 

- Travis Barker mi je poklonio nož koji je na sebi imao ugravirane stihove s mog novog albuma, pa kad sam došao doma htio sam zadiviti Megan i bacio sam ga u zrak - započeo je Kelly priču o nožu pa objasnio što se zapravo dogodilo:

POGLEDAJTE VIDEO:

- Rekao sam joj: 'Vidi ovo' i bacio nož, koji sam trebao uloviti no ipak sam završio sa šavovima jer mi se zabo u ruku - ispričao je kroz smijeh.

Megan mu je tada bila nova djevojka, pa je pričekao dok nije otišla kako bi zatražio liječničku pomoć i otišao na šivanje.

Kako kaže, svoje pravo ime nije koristio od kad je imao 15 godina, no ispričao je da mu se ponovno sviđa, a i više mu odgovara za njegovu glumačku karijeru.

- Disney i Nickelodeon nisu veliki ljubitelji mog umjetničkog imena - rekao je, a Machine Gun Kelly bi u prijevodu značilo 'Strojnica Kelly'

2021 MTV Video Music Awards arrivals

Glazbenik i glumica Megan Fox (35) privlače pažnju zadnjih godinu dana svojom kontroverznom vezom kao i modom koju izabiru za pojavljivanja na crvenom tepihu.

Najčitaniji članci