Obavijesti

Show

Komentari 25

Madonna: 'Blizanke su sada dio naše obitelji, presretna sam!'

Madonna: 'Blizanke su sada dio naše obitelji, presretna sam!'
1

Iako je prvo negirala glasine da je posjetila sud glavnog grada afričke države Malavi kako bi posvojila dvoje djece, pjevačica je svijetu otkrila da se njenoj obitelj ipak priključuju blizanke

VIDEO

Sada mogu službeno potvrditi da je završen proces posvajanja blizanki iz Malavija i presretna sam što su one sada dio naše obitelji, napisala je Madonna (58) pored fotografije na kojoj za ruke drži četverogodišnje blizanke. 

- Jako sam zahvalna svima u Malaviju koji su mi ovo omogućili te molim medije da poštuju našu privatnost tijekom tranzicije. Zahvaljujem svim prijateljima, obitelji i cijeloj mojoj ekipi na potpori i ljubavi - napisala je pjevačica. 

Madonna je početkom veljače viđena kako izlazi iz suda, a lokalne vijesti prenosile su da se pjevačica sprema posvojiti dvoje siromašne djece. Pop kraljica tada je negirala nagađanja te je tvrdila da je u Malavi došla sam kako bi 'pomogla djeci'.

Prije pjevačice, vijest o posvojenju je potvrdila glasnogovornica malavijskog suda. 

- Madonna je naprosto zračila kad je izašla iz suda, a djevojčice su odmah s njom ušle u automobil i privatnim avionom nastavile put prema New Yorku - kazala je jučer. 

Na završnom saslušanju su, uz Madonnu i njezine tjelohranitelje, bili prisutni otac i stric četverogodišnjih blizanki čija je majka preminula tjedan dana nakon porođaja. 

Nitko se za blizanke nije mogao brinuti

Poslije toga otišle su živjeti s bakom, koja ih je nakon godinu dana morala dati u sirotište jer nije imala novca da se o njima brine.

Očeva je strana jednako siromašna i on se ponovno oženio pa, navodno, ni otac ni stric nisu bili protiv toga da Esther i Stella budu posvojene, a negiraju da im je pjevačica dala novac kako bi se odrekli skrbničkih prava. 

Čitav je sudski proces, navodno, trajao kraće nego uobičajenih godinu dana. 

 

Squad ❤️ Rocco at Home of Hope In Michinji 🇲🇼🇲🇼

A photo posted by Madonna (@madonna) on

No sud tvrdi da to nije zato što je Madonna slavna, nego zbog toga jer je u Malaviju posvojila sina Davida (11) i kćer Mercy (11), a redovito donira sirotištima i bolnicama, posjećuje škole i sakuplja novac za društveno korisne projekte. 

No s obzirom na njezinu dob, sudu je morala priložiti dokumente da je zdrava. Njezina biološka djeca, kći Lourdes (20) s kubanskim glumcem Carlosom Leonom i Rocco (16) iz propalog braka s redateljem Guyem Ritchiejem (48) vesele se sestrama. 

Madonna je na ljeto objavila fotografiju Lourdes kako u naručju drži blizanke te ih nazvala 'trima ljepoticama'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija