Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
18 komentara

Madonna izbacila dekolte pa zamahala bičem: 'Vulgarna je'

Na Instagramu objavila je provokativni video gdje pjevačica predstavlja novu pjesmu pjevajući ju u automobilu. Pjevačica je na sebi imala mrežaste najlonke, dubok dekolte, povez na oku i bič u rukama

Foto: Instagram
18 komentara

Pop ikona Madonna (60) objavila je novu pjesmu u suradnji s kolumbijskim pjevačem Malumom (25) pod nazivom 'Medellin', a promocijom na društvenim mrežama izazvala je mnoštvo komentara. Dosada i depresija potaknuli su pjevačicu da snimili album pa trenutačno dovršava 'Madame X'.

Foto: Instagram

Na Instagramu objavila je provokativni video gdje pjevačica predstavlja novu pjesmu pjevajući ju u automobilu. Ono što je izazvalo komentare je njezina modna kombinacija. Pjevačica je na sebi imala mrežaste najlonke, dubok dekolte, povez na oku i bič u rukama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Više od 12 tisuća komentara pisalo je ispod videa, a nisu svi bili suglasni kako je Madonna 'rasturila' styling. 

- Izgleda mi vulgarno i jeftino - jedan je od komentara. Ipak, njezini vjerni fanovi hvalili su njezin izgled.

- Ovo ti je jedno od boljih izdanja - pisali su joj. 

Foto: Instagram

Osim što je 'Madame X' naziv albuma, ujedno je i Madonnin alter-ego. Nakon četiri godine stanke, pjevačica izdaje album, a nastupat će na ovogodišnjem Eurosongu u Izraelu. Madonna će pjevati dvije pjesme i to za iznos od deset milijuna kuna. Ipak, nisu joj dopustili da pjeva svoju novu pjesmu.

2018 MTV Video Music Awards - Photo Room - New York | Autor: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL/screenshot

TRAGIČNA SMRT PRINCEZE DIANE: Za njom su tugovali svi, ali on je najteže prihvatio da je više nema

Naši partneri pišu
Message