Show

Komentari 51

Madonna šokirala slikama: Puši joint s dečkom Ahlamalikom?

Madonna šokirala slikama: Puši joint s dečkom Ahlamalikom?

Pop zvijezda je objavila set fotografija a dečkom Ahlamalikom Williamsom uz koje mu zahvaljuje na tome što joj je otvorio oči. U komentarima su je obožavatelji napali što puši joint

Navodno su zajedno od 2018. godine, nakon što je Ahlamalik Williams počeo nastupati kao rezervni plesač na njezinoj turneji.

POGLEDAJTE VIDEO: Put do slave

A u znak obilježavanja 27. rođendana svog dečka, pop zvijezda Madonna objavila je na svom Instagramu glazbenu prezentaciju na kojoj se vidi kako se par ljubi i puši.

U objavi, u koju je dodan i Madonnin hit Bedtime Stories iz 1994. godine, čini se da se Williams priprema zapaliti joint te isprekidano ljubi Madonnu.

Živahna 62-godišnjakinja na sebi ima kraljevsko ljubičasti kaput u kojem se zadnje vrijeme često fotografira, a ispod je obukla seksi korzet i mrežaste čarape. 

Od nakita, zvijezda nosi ogromne naušnice i popriličan broj prstenja na rukama. S umjetničkom manikurom i sjajnim ružičastim ružem, pokazala je da i dalje zna što je hit i popularno među njezinim obožavateljima. 

Ahlamalik u crnom kaputu i tamnim avijatičarskim sunčanim naočalama kao da je njezina sušta suprotnost.

Spustio je kapuljaču kako bi otkrio svoju afro frizuru.

- Sretan rođendan ljubavi moja... Hvala što si mi otvorio oči - napisala je Materijalna djevojka uz objavu, zajedno s triom ljubičastih srca.

- Kako mogu objasniti kako se osjećam? Idemo se onesvijestiti - nastavila je citirajući tekst naslovne pjesme svog podcijenjenog albuma iz 1994. godine.

Dijelu obožavatelja se nije svidjelo što vidi pa su ju u komentarima i napali.

- Prestara si za to sr**e - napisao je jedan muškarac.

- Jasno nam je da pušiš travu. Jedva čekam da ta faza završi - napisao je drugi.

Najčitaniji članci