Obavijesti

Show

Komentari 20

Madonnin brat: Bila je i ostala prava kuč.., barem je dosljedna

Madonnin brat: Bila je i ostala prava kuč.., barem je dosljedna
4

MRZILI SU SE CIJELI ŽIVOT Madonna i njezin brat Anthony svađali su se jer je ona dovodila dečke doma i seksala se, a mlađa braća i sestre slušali su je kako stenje

VIDEO

Anthony Ciccone (55) izgubio je posao prije godinu dana. Preživljava jer skuplja boce i limenke, prima pomoć od crkve i udruga za beskućnike. Brat svjetski poznate Madonne (53) sad je pijanac i živi ispod mosta. Sestru je posljednji put vidio dok je izlazila iz limuzine i ušla u kino. Nije ga niti primijetila. Tada je otišao u obližnji bar i opio se s mještanima. 

- Da umrem ove sekunde moja obitelj ne bi ni znala da se to dogodilo. Saznali bi za šest mjeseci ako i tada - jadao je Anthony kojem je Madonna platila smještaj u klinici za odvikavanje od alkohola, no to mu nije pomoglo.  

Prisjetio se jedne epizode dok se napušio sa sestrom, Mickom Jaggerom, Davidom Bowiejem i Iggyjem Popom. Svi su zajedno bili u jednom njujorškom klubu. 

Bila je i ostala kuč..

- Ne znam zašto smo seka i ja u tako lošim odnosima, ali nismo se slagali otkad smo bili djeca. Mrzili smo se. Kad smo odrastali bila je kuč.. kakva je i danas - kaže Anthony te dodaje da se Madonni mora priznati barem to da je ostala dosljedna i vjerna sebi. 

- Dok smo bili u srednjoj školi često je znala dovesti doma nekog dečka i seksati se s njim u sobi. Mlađa braća i sestre stajali bi pred vratima i slušali je dok je stenjala, a ja sam morao razvaljivati vrata i izbaciti tipa van - otkriva Anthony te dodaje da mu je Madonna zamjerala kad ju je prekinuo u seksu i rekao ocu koji ju je kaznio zbog toga.

Volio bi razgovarati sa sestrom i imati normalan odnos s njom. Kaže kako mu je čudno što ima toliko novca, a toliko je hladna i bezosjećajna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...