Obavijesti

Show

Komentari 100

Maja Blagdan: Dao Bog da na Eurosong pošaljemo Houdeka

Maja Blagdan: Dao Bog da na Eurosong pošaljemo Houdeka
5

Tek nakon nastupa Jacques je priznao da je prije showa bio u bolnici na injekciji. Žiri se toliko oduševio njegovom izvedbom da su ga već 'poslali' na Eurosong

VIDEO

U trećoj emisiji Dora 2011. dobili smo pet natjecatelja koji će se nastaviti boriti za priliku da nas predstavljaju na Eurosongu u Dusseldorfu, a sljedeće subote pridružit će im se i šesti kandidat. Dalje su prošli Jacques Houdek, Katica Marinović, Ana Eškinja, Daria Kinzer i Mirko Švenda Žiga. Najviše glasova publike opet je dobio Žiga, koji je pjevao pjesmu 'I'm Still Standing' Eltona Johna. Nadu da će nastaviti natjecanje još imaju Doris Teuter, Saša Lozar, Dora Benc, Sabrina Hebiri, Miro Tomić, Tina Vukov i Jelena Vanjek, a nekome od njih gledatelji će svojim glasovanjem u narednih tjedan dana pružiti priliku za daljnje sudjelovanje u showu. U trećoj emisiji u žiriju su sjedili Tereza Kesovija, Maja Blagdan i Hari Varešanović. Nakon što je zavšeno pjevanje, bila je tolika navala na telefonske linije da su one bile blokirane na tri minute. Zbog toga je glasovanje produženo za pet minuta. 

Jacques pjevao pod temperaturom  

Nakon što je oduševio publiku i žiri svojom izvedbom pjesme 'Right Here Waiting' Richarda Marxa, Tereza Kesovija, u komentaru njegovog nastupa, rekla je da je Jacques prije početka emisije bio u bolnici te da je pjevao pod temperaturom. Nastupom je oborio žiri s nogu pa je Maja Blagdan rekla da je bio zaista sjajan te poželjela da nas on predstavlja na Eurosongu. Hari je pak dodao da je on nepristojno najbolji.

- Jacques fenomenalno može otpjevati što god hoće. Osim što je izvanredan pjevač on je i prepoznatljiv po svojoj korpulentnosti - rekla je Tereza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pjevač se žiriju zahvalio na komplimentima te im je uzvratio rekavši da su 'top topova'.

- Ovakve me pohvale samo potaknu da se još više trudim. Išao sam prije emisije na 'pikicu' u bolnicu, ali zadovoljan sam nastupom - rekao je Jacques.

Žiga opet osvojio publiku

Osim Jacquesa, u četvrtoj emisiji Dora 2011. gledat ćemo i Katicu Marinović, Anu Eškinja, Dariju Kinzer te Mirka Švendu Žigu. 

Daria Kinzer u treću emisiju ušla je zbog glasova gledatelja koji su joj tijekom prošlog tjedna dali najveći broj glasova. Pjevala je pjesmu 'Ugasi me' Parnog valjka i oduševila sve okupljene. Prije nastupa zahvalila se publici na glasovima, a nakon nastupa otkrila je da se nakon studija planira vratiti živjeti u Hrvatsku. Žiga je oduševio svojim samouvjerenim nastupom te se pokazalo da je jedan od miljenika gledatelja jer je opet dobio najviše glasova za prolaz dalje. Uz njih, oduševili su i Katica Marinović, koja je pjevala pjesmu 'Vatra i led' grupe Colonia te Ana Eškinja koja se predstavila pjesmom 'Alejandro' Lady GaGe.

'Sabrina ti si otkriće'

Od ostalih kandidata žiri je najviše oduševila Sabrina Hebiri s Duffynom pjesmom 'Mercy'. Maja je rekla da ima veliku energiju i sigurnost, a Tereza je dodala da je o Sabrini već puno čula te je smatra velikim potencijalom.

- Ja sam se oduševio Sabrinom. Ona je za mene otkriće -rekao je Hari.

Nakon što je završeno glasanje, žiri se složio da bi sljedeće subote kao šestu natjecateljicu htjeli vidjeti upravo Sabrinu.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 100
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje