Obavijesti

Show

Komentari 30

Maja: 'Grubnić bi htio da rodim djevojčicu, priprema joj styling'

Maja: 'Grubnić bi htio da rodim djevojčicu, priprema joj styling'
7

Maja i Nenad ne skrivaju da često razgovaraju o tome kako bi htjeli postati roditelji. Dok ona želi sina, Nenad želi curicu za koju već imaju i pripremljeno ime, a Marko bi volio da se rodi djevojčica kako bi ju stilizirao

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (39) udala se za Nenada Tatarinova (34) u svibnju ove godine, a nedavno je rekla kako je u 'friškom' braku normalno planiranje djece te je time potaknula priče o trudnoći.

- Sad mogu biti mama. Konačno sam odrasla - rekla je Maja za Story.hr

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Šuput 01:10

Ne skriva da Nenad i ona često razgovaraju o djetetu i da oboje žele postati roditelji. Ipak, ne žele ništa forsirati. Možda naprave bebu kad jednom odu na odmor, kaže Maja. 

Dok Maja želi sina, njezin suprug želi kćer, a našli su i ime ukoliko se ostvari Nenadova želja. Ipak, najvažnije im je da je dijete zdravo, a spol je manje važan.

- Grubnić već priprema styling. Stalno mi govori da će to biti najdizajniranija beba. Njemu bi više odgovaralo da je curica - kaže Maja za koju je stilist Marko Grubnić (37) jednom prilikom rekao da je njegova jedina prijateljica na estradi. Em poslovno surađuju, em se druže i privatno te odlaze na zajednička putovanja. Za svaki nastup joj osmišljava styling i trudi se da Maja ima modnu kombinaciju koju ne može svatko odjenuti. 

- Njegove ideje su fantastične. Srećković je jer ima moju karticu i nema limit pa se može izraziti na svoj način. Naravno, pazimo da ne bude skuplja pita od tepsije - nahvalila je Maja svog prijatelja. 

Kad će se dogoditi trudnoća, još uvijek ne znaju nit se time opterećuju. 

- Nije to sad u kalendaru, nije ta varijanta, nego opušteno. Kad si friško u braku, to radiš normalno - rekla je nedavno Maja. 

 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane