Show

Komentari 31

Maja iz 'Života na vagi' izgubila 40 kila: 'Nema više u pekarnu'

Maja iz 'Života na vagi' izgubila 40 kila: 'Nema više u pekarnu'

Splićanka koja je svojom simpatičnošću osvojila gledatelje showa 'Život na vagi' u emisiju je ušla sa 138,6 kg, a izašla je 41,4 kg lakša. Sada trenira 3-6 puta tjedno, ali si ipak dozvoli poneki 'cheat day'

 

Maja Milan (25), kandidatkinja pete sezone showa 'Život na vagi', nije više ona ista Maja koju smo mogli gledati u showu prije manje od godinu dana. Naime, mlada Splićanka tada je priznala da je lijena za promjene, a sad je, osim svog fizičkog izgleda, promijenila i navike. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moj život se sad razlikuje od onog prije jer sam organiziranija, nemam više toliko lufta. Sve mi je po rasporedu – posao, trening i hrana' - rekla je Maja za RTL, i dodaje da joj je Život na vagi' bio jedno novo, prelijepo iskustvo.

- Bilo je to ljeto u kojem sam se posvetila samo sebi i doživjela nešto što rijetko tko može. Osim toga, 'Život na vagi' mi je dao priliku da promijenim svoj život - otkrila je mlada Splićanka.

- Treniram 3-6 puta tjedno, ovisi o volji i obavezama. Naravno da ima dana kad mi se ne da, a osim toga, ja radim fizički zahtjevan posao i to me dosta umara. Preko tjedna raspored ovisi o tome kad radim. Kad sam popodne, trening volim odraditi prije posla, a kad sam ujutro, nakon posla. Odem u spizu, uvijek se mislim što ću jesti, što moram ponijeti, ali se desi i da naručim kad ne stignem. Navečer dođem doma i provodim vrijeme sa svojim psima - ispričala je Maja.

Na pitanje dozvoli li si ponekad 'cheat day' Maja priznaje:

- Naravno da si dozvolim 'cheat day', i to obično vikendom. U mojoj prehrani sada više nema pekare, a prije je ona bila svako jutro.

- Ne zamaram se brojem na vagi već sastavom tijela i vizualom, mislim da je to puno bitnije. Trenutno mi je rekompozicija tijela bitnija od samog broja - otkrila je Maja i dodaje da joj je simpatično to što je ljudi na ulici prepoznaju i pitaju kako joj je bilo sudjelovati u showu, pohvale njezin napredak i pitaju trenira li i dalje.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci