Show

Komentari 9

Maja je pojačanje na HRT-u: 'Spremna sam za nove izazove'

Maja je pojačanje na HRT-u: 'Spremna sam za nove izazove'

Veselim se dinamičnom okruženju i jedva čekam zakoračiti u novu avanturu, rekla je Maja koja se prvi put s HRT-om susrela 2010. i 2011. u emisijama vanjske produkcije

HRT-ov show 'Dobro jutro, Hrvatska' ima novo lice. Uz Davora Meštrovića, Ognjena Golubića, Mirka Fodora, Ljiljanu Vinković, Ivanu Vilović, Zlatu Muck kao voditeljica pojavljivat će se Maja Ciglenečki (31), javlja HRT

Maja je magistrica engleskog i španjolskog jezika i književnosti, a gledatelji su ju već imali prilike upoznati dok se za HRT javljala uživo s brojnih događanja. 

Dok je bila prva godina fakulteta, paralelno je pohađala program za voditelje u elektroničkim medijima. 

- Okušala sam se i u prevoditeljstvu i u marketingu, ali ljubav prema medijima bila je jača - rekla je Maja. 

Zasad su joj najdraža, kako kaže, javljanja uživo za HRT1 u sklopu emisije 'Život je lijep'. Početkom rujna se pridružila ekipi drugog programa Hrvatskog radija. 

- Veselim se što ću prvi put kombinirati radio i televiziju, volim i jedan i drugi medij i smatram da su ovi angažmani došli u pravom trenutku. Spremna sam za nove izazove, veselim se dinamičnom okruženju i jedva čekam zakoračiti u novu avanturu - rekla je Maja koja se prvi put s HRT-om susrela 2010. i 2011. u emisijama vanjske produkcije poput 'ZABA 90 sekundi'. U 'Dobro jutro, Hrvatska' premijerno će voditi 17. rujna. 

Najčitaniji članci