Obavijesti

Show

Komentari 59

Maja neprepoznatljiva: Muž mi kaže da se lik do mene upiškio

Maja neprepoznatljiva: Muž mi kaže da se lik do mene upiškio
5

Vrckava pjevačica dane u izolaciji provodi sa suprugom Nenadom. Zajedno kuhaju, ponekad odu u šetnju, a vrlo često se šale i smiju u ovim tmurnim danima. Šuput se sada nasmijala na račun stare fotografije

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakŠuput se 'pohvalila': U mom braku je savršeno i sve štima

Dok traje pandemija korona virusa, većina vrijeme u izolaciji provodi pred malim ekranima, skrolajući po društvenim mrežama... A neki su došli na razne ideje koje su postale viralne. Mnogi su po Instagramu objavljivali stare fotografije, a upravo je jednu takvu od svog obožavatelja dobila i Maja Šuput Tatarinov (40).

- Dakle, plačem od smijeha. Kažem svom mužu 'Pogledaj me, netko mi je poslao fotografiju od prije sto godina', a on kaže: 'A pogledaj frajera do tebe koji se malo upiškio' - napisala je Maja na fotografiju koju je sa svojim pratiteljima podijelila na Instagram storyju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Moda estrade u doba korone 01:18

Na toj je fotografiji Maja vjerojatno još bila na početku svoje karijere, kada je 'furala' crnu kosu, a vidljivo je kako se još nije podvrgnula estetskim popravcima. 

Šuput ova izolacija ne stvara probleme, jer je, čini se, aktivna i ne miruje niti dok mora biti zatvorena u kući. Nedavno je otvorila kućni ured kako bi obožavateljicama mogla dijeliti haljine, a ostatak vremena pravi specijalitete sa suprugom Nenadom (36). Također, Maja je odlaske u teretanu zamijenila vježbanjem kod kuće, a kupila je i sobni bicikl. 

Ponekad i ode u šetnju sa suprugom, a često se pohvale kako to rade odgovorno pa nose zaštitne maske i rukavice. Osim toga, svojim obožavateljima je pokazala i kako svoje šlapice 'Majushka' obavezno opere svako jutro prije nego što ih obuče.

- Najbrže i najjednostavnije čišćenje šlapica - napisala je u opis fotografije te je u videu rekla: 'Ja svako jutro, prije nego obučem svoje šlapice, lijepo ih operem i dezinficiram. To je za jednu sekundu gotovo i opet su mi čiste i bez bakterija, spremne za nošenje'.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ne idu u šetnju bez rukavica i maske, a Maja pere svoje šlape

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...