Show

Komentari 39

Maja objavila fotke sa snimanja pa otkrila: 'Show koji ću pamtiti jer su u meni kucala dva srca...'

Maja objavila fotke sa snimanja pa otkrila: 'Show koji ću pamtiti jer su u meni kucala dva srca...'

Voditeljica showa 'Tvoje lice zvuči poznato' je objavila par fotografija sa početka snimanja i emotivno napisala kako je u njoj za vrijeme snimanja kucalo dva srca i da će joj to zauvijek ostati u sjećanju

Počela je s prikazivanjem nova sezona 'Tvoje lice zvuči poznato', a voditeljica Maja Šuput (41) je na društvenim mrežama podijelila par fotografija sa snimanja koje se održalo prije dva mjeseca.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je to izgledalo par dana nakon što se Bloom rodio?

Na fotografijama je vidno trudna, a njezina objava je taknula mnoge obožavatelje.

- Počela je nova sezona @tlzphr, za mene najposebniji projekt u životu. Od svih na kojima sam radila ovaj će za mene zauvijek ostati u najljepšem sjećanju jer su u meni kucala 2 srca. Avantura @tlzp kreće saaaad - napisala je Maja u emotivnoj objavi na Instagramu.

- Prvi i zadnji supertalent s Bloomom - komentirali su s fan page-a Maje.

-  A sad će biti tata i sin bonding dok sam ja tu na snimanju i mislim da će moj najveći supertalent biti svakih pet minuta ne poslati poruku: Je l' spava? Je l' puna pelena? Je li sve u redu? Sad sam na snimanju cijelo vrijeme, daj mi ga slikaj. Mogu sad FaceTime. Supertalent će mi na pet minuta odmaknuti misli - nedavno je ispričala Maja.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci