Obavijesti

Show

Komentari 15

Maja Šuput: Hormon sreće puknuo nas je zbog mjuzikla

Maja Šuput: Hormon sreće puknuo nas je zbog mjuzikla
3

Pjevačici se ostvario djetinji san - okušat će se u glumi i to glavnom ženskom ulogom u “Footlooseu”. Podršku će joj dati i trener Mario Valentić. Uzbuđeni su

VIDEO

Najodgovorniji partijaneri, veseljaci koji će se zabavljati do jutra, ali pritom neće zanemariti obveze niti će ih odraditi ofrlje. Koliko god se noć prije zabavljali, na pozornici će briljirati. Glas je to koji godinama prati pjevačicu Maju Šuput i fitness trenera Marija Valentića. Oboje ćemo već 18. prosinca gledati u zagrebačkoj dvorani Dražen Petrović gdje će zaigrati u mjuziklu “Footloose”.

- Oduvijek želim glumiti, a mjuzikl mi je zbog pjevanja i plesa najbliži. Bez obzira na kratke rokove, popriličnu količinu teksta, nitko nije bio sretniji od mene kad su me pozvali - kaže Maja Šuput, koja u novoj postavi igra ulogu buntovne Ariel.

Oboje će poginuti za posao, a baš to ‘Footloose’ i traži

Pozvali su je, istina, radi uloge Rusty, no kad je pustila glas i na pozornici pokazala svu svoju vrckavost i energiju, dobila je glavnu žensku ulogu.

- Ništa mi nije teško, mada imam upalu mišića kakvu ne pamtim još od ‘Plesa sa zvijezdama’. Zbog tog me mjuzikla puknuo hormon sreće - zadovoljno će Maja. Toliko je, objašnjava, sretna da se od jutra do mraka ne prestaje smijati.

Mjuzikl s Broadwaya na hrvatske je pozornice postavljen u travnju 2011. godine i već je prvim izvedbama punio bivše kino Studentski centar. Entuzijazam glumaca i plesača, tvrdi Mario Valentić, koji u obje postave igra trenera, nije splasnuo. Najviše ga veseli spoznaja da se publika ponesena glazbom i energijom tijekom prijašnjih izvedbi htjela popeti na pozornicu.

- Sretan sam da su se našle prave zamjene i da mjuzikl ide dalje. S Majom se dugo poznajem, zbog jednog smo showa zajedno bili u Južnoj Americi. Silno je pozitivna i zabavna - hvali svoju kolegicu.

Nestrpljivi su da što prije osjete nove reakcije publike na malo izmijenjenu postavu. Oboje su, poznato je, spremni “poginuti” za posao, a “Footloose” baš to traži. Bez divlje mladalačke energije, radišnosti i “nabrijanosti” likova mjuzikl ne bi funkcionirao. Uostalom, nije se bez veze nakon brodvejske izvedbe pisalo “...ako ćete raditi ‘Footloose’, neka vam trupa bude mlada i nadobudna jer će se morati ubiti. To je jedan od mjuzikla koji lomi, mora rasturiti i trupa se mora dati iskoristiti”.

Sve svoje privatne obveze podredili su mjuziklu. Maja je na jednu probu došla direktno s nastupa u Vodicama, a umor se, otkriva, nije osjetio. Mario radi kao osobni kondicijski trener i na grupnim programima, a čest je gost prezenter na međunarodnim konvencijama. Unatoč gustom rasporedu, zbog termina mjuzikla spreman je neke i odgoditi. Maja je, prije nego što je prihvatila ulogu, već imala dogovorene gaže, no uz dobru volju s obje strane lako su našli kompromis.

Za Novu godinu Maja je na Plitvicama, Mario sa sinom

Mjuzikl se tako zbog njezinih nastupa neće igrati vikendima, no zatreba li, obećava, ravno s Plitvica, gdje će pjevati na dočeku 2014. godine, Maja će produžiti na pozornicu. Mario Valentić će pak Novu godinu dočekati sa sinom Nikom. Bivša supruga Mirna Maras godinama je vodila live novogodišnji program, a njih se dvojica doma dobro zabavljali. Božićne će blagdane provesti s obitelji u Petrinji, uz mamine kolače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama