Show

Komentari 18

Maja Šuput istetovirala sinovo ime na ključnu kost, pratitelji oduševljeni: 'Divna tetovaža'

Maja Šuput istetovirala sinovo ime na ključnu kost, pratitelji oduševljeni: 'Divna tetovaža'

Fotografiju svoje modne kombinacije iz epizode 'Supertalenta' pjevačica je podijelila i na Instagramu, gdje su ju pratitelji obasuli komplimentima, a primijetili su i jedan novi detalj na njihovoj najdražoj pjevačici

Maja Šuput (42) nalazi se u postavi žirija popularnog televizijskog showa 'Supertalent'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, u posljednjoj polufinalnoj epizodi popularnog showa ova pjevačica se pojavila u haljini prekrivenoj šljokicama i perjem s dubokim izrezom na nozi i otvorenim ramenima. Haljina je otkrila Majinu dosad neviđenu tetovažu koju ranije nije pokazala. Naime, sada smo imali priliku vidjeti kako je pjevačica ispisala ime svoga sina Blooma na ključnoj kosti.

Fotografiju outfita podijelila je i na svome Instagram profilu.

- Malo perja uvijek dobro dođe. Čisto da se digne prašina. A tko će se kititi perjem poput mene, pogledajte večeras u Supertalentu - napisala je Maja na društvenim mrežama. 

Njezini pratitelji bili su oduševljeni ovom modnom kombinacijom, a objava je u samo nekoliko sati prikupila preko 13 000 lajkova.

'Tko ne bi ovu ženu obožavao', 'Prekrasna tetovaža', 'Divna si', 'Savršenstvo naše', 'Divna tetovaža', samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave pjevačice na društvenoj mreži.

Kao i za mnoge njezine modne kombinacije, za ovaj outfit zaslužan je Marko Grubnić.

POGLEDAJTE VIDEO: ROBOTSKI DUO SA SUPERTALENTA U 7 LEVELA PLESA

Najčitaniji članci