Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
39 komentara

Šuput: Nikada ne bih tetovirala na sebe ime zaručnika Nenada

Tražim nešto što mi se neće svidjeti na njemu. Zapravo mu sve vrijeme tražim manu, čisto da mu kao žena mogu prigovarati, ali je ne mogu pronaći, rekla je svatovska pjevačica Šuput o svom zaručniku...

Foto: Instagram
39 komentara

Maja Šuput (38) nedavno je prisustvovala na tetoviranju svoje obožavateljice Daniele Perić (21) koja je dala na lijevoj ruci izraditi njezin portret. Šuput je sada priznala za časopis Story da ona sama ipak ne voli tetovaže i kako nikada ne bi nijednu napravila. 

- Užasavam se bilo kakvih igala i stvarno se nikad ne bih mogla odlučiti na tetoviranje, pa i kada je riječ o imenu mog zaručnika Nenada - rekla je svatovska pjevačica.

Majina obožavateljica napravila je već petu tetovažu koju je posvetila njoj, a među njima su njezino ime i naziv pjesme 'Dvije lude'. 

Foto: Instagram/orijent

- Moji su fanovi zaista divni. Često me čekaju ispred hotela ili kuće, a dobivam i razne darove, kao što su medvjedići, čokolade, cvijeće - pohvalila se Maja za Story. Dodala je kako ju obožavatelji iznova razvesele. Istaknula je i kako postoje apsolutno vjerni fanovi poput Daniele. 

 

Upijam posljednje zrake sunca ☀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

- Poznajem ju je od njezinih malih nogu, kada je tek počela dolaziti na moje koncerte - ispričala je Šuput koja se u siječnju ove godine zaručila za menadžera Nenada Tatarinova (34) kada su bili na Maldivima. 

Foto: Instagram/orijent

- Tražim nešto što mi se neće svidjeti na njemu. Zapravo mu sve vrijeme tražim manu, čisto da mu kao žena mogu prigovarati, ali je ne mogu pronaći. Strahovito smo slični te si odgovaramo i kao partneri i kao prijatelji - rekla je Maja o svom zaručniku za Story. 

Foto: Instagram/orijent

VIDI OVO: Kim ima aferu s Drakeom?

VIDI OVO! Voli je i Maja: Ova frizura pravi je trend ove jeseni.

Naši partneri pišu
Message