Obavijesti

Show

Komentari 2

Majhenić je sretna: Konačno ću vidjeti taj Bilmanov podrum

Majhenić je sretna: Konačno ću vidjeti taj Bilmanov podrum
3

KRAJ JE SVE BLIŽE Davora Bilmana natjecatelji zezaju da u kući ima šipku za ples i da je zato najbolji, a njegova partnerica Ana Majhenić ima veliku želju isprobati ju

VIDEO

Bilman i ja se snalazimo kao veliki i mali tuljan. Užasno mi je teško, sve me boli i sva sam strgana. Više se snalazimo po apotekama. Breakdance je stvarno ubojstvo, kaže zagrebačka glumica Ana Majhenić (34). 

U predzadnjoj emisiji showa 'Ja to mogu' zajedno s ekonomistom Davorom Bilmanom (40) uvježbava breakdance.

- Očekujem da me Bilman prije nastupa odvede u svoj poznati podrum. Tako da vidim sve grozne stvari pa će mi nastup postati olakšanje - kaže glumica. 

Njezin partner Bilman, zvani 'Čovjek koji voli zadnje točke', ne snalazi se baš najbolje u breakdanceu.

- Razočarao sam se kad sam probao plesati i shvatio da mi to ne ide. Sve mi škripi, bole me koljena i moje plesno znanje mi ustvari odmaže jer je totalno drugačije - kaže poslovni savjetnik. Davor, koji je trenutačno vodeći u poretku, za plesne će akrobacije nositi kapu.

- Nasreću, neće biti okretanja na glavi. Imam stoj na glavi i već sad imam šljivu na tjemenu. Rekli su mi da je to normalno, ali ja im tvrdim da nije - rekao je Bilman. Dodaje da nije očekivao ovakav uspjeh u showu.

- Deda jesam, ali ovome se stvarno nisam nadao. Drago mi je - kaže nekadašnji najstroži član žirija 'Plesa sa zvijezdama'. Njegova bivša partnerica Lana Jurčević (31) ovaj tjedan naporno vježba ritmičku gimnastiku.  

- Prošla točka trbušnog plesa bila je melem u odnosu na ovu. Boli me svaki milimetar tijela. Zaradila sam ozljedu mišića i trenutačno sam na tabletama protiv bolova - kaže pjevačica. Trenutačno je na drugom mjestu i 'prijeti' Bilmanu.

- Toliko mi je dobro da ni sekundu nisam razmišljala o tome. Drago mi je da sam pri vrhu - kaže Lana.

Svi koji 9. siječnja žele biti u studiju HTV-a mogu se prijaviti na portal 24sata.hr.  Ispunite obrazac, a mi ćemo odabrati 10 sretnih dobitnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja