Show

Komentari 48

Maji lice opet zategnuto: 'Ona s koncerta ide kozmetičarima'

Maji lice opet zategnuto: 'Ona s koncerta ide kozmetičarima'

Pjevačica na licu nema niti jednu boru. Jedan od komentara bio je i kako mora pod hitno na poliranje, pritom misleći na automobil, ali zlobnici su to drukčije prokomentirali

Nakon što se s godišnjeg odmora u Indoneziji vratila preplanule puti, pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40) nastavila je istim tempom. Ide od gaže do gaže, na bini skakuće do jutra, a publika često ostaje bez glasa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako ističe kako leti na sve strane, Maja uvijek nađe vremena za svoje pratitelje na Instagramu koje redovito obavještava o tome što i kada radi. 

- Jučer u Vinkovcima, danas u Crikvenici - pohvalila se Maja. A njeni vjerni pratitelji su, po tko zna koji put, primijetili kako je pjevačica, kažu, 'kao voštana figura'.

Lice joj je ponovno 'zategnuto' i nema niti jednu boru. Jedan od komentara bio je i kako mora pod hitno na poliranje, pritom misleći na automobil, ali zlobnici su to drukčije prokomentirali. 'Mislim da ona s koncerta ide kirurzima i kozmetičarima. Baš tako izgleda', isticali su. 

S obzirom na to da je pozirala na benzinskoj crpki s crijevom u rukama, neki su se našalili i kako bi trebala paziti što radi jer će inače imati velikih problema s automobilom. 

- Majo, nemoj previše okolo gledati da krivo gorivo ne natočiš - pisali su.

Estetski kirurg rekao nam je da pjevačica popunjava bore smijalice, podiže jagodice i povećava usne. Siguran je i da bore oko očiju pegla botoksom. Jednom je prilikom na društvenim mrežama Maja objavila fotografiju koja je potaknula raspravu njezinih obožavatelja. Upitali su je što joj se dogodilo s nosom, ali odgovora nije bilo.

Zagreb: 14. humanitarni koncert "Želim život" Zaklade Ana Rukavina

Maja je stavila i filere u obraze, a kako tvrde stručnjaci, s time je pretjerala. 

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao nam je jedan estetski kirurg još 2016. nakon što se pjevačica pojavila na promociji svog albuma 'Showgirl' potpuno ispeglana. Lice joj zbog filera izgleda 'zamrznuto'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci