Obavijesti

Show

Komentari 22

Majin brat tužan što je ispala: Žiri je glup! Cijeli show je glup!

Majin brat tužan što je ispala: Žiri je glup! Cijeli show je glup!
4

Za nju je navijao i dečko, rukometaš Jerko Matulić, no konkurencija je bila prejaka. Jednu pjesmu posvetila je svom anđelu, najmlađem bratu Duji kojeg je razljutio žiri

VIDEO

Bila sam mirna kao u nekom zenu. Nije me iznenadilo što sam ispala. Htjela sam ići dalje, ali znam da moj san još nije završio, rekla je Maja Bajamić (19). 

Splićanka je u petak u četvrtfinalnoj emisiji napustila RTL-ov show 'Hrvatska traži zvijezdu'. U rock večeri pjevala je pjesme Ivane Marić, Tine Rupčić i Joan Jett. Jednu pjesmu posvetila je svom anđelu, najmlađem bratu Duji (4).

- Nedostajali su mi svi, roditelji, sestra Nina (17), brat Luka (18), ali Duje (4) je ipak moj mezimac. Izbjegavala sam ga zvati dok sam bila u kući jer mi je bilo još teže kad bih ga čula. Baka kaže da je bio ljutit na cijeli svijet što nisam prošla u polufinale. Vikao je: ‘Glupi žiri, glupi show’ - smije se Maja. 

Duje je dobio vodene kozice pa nije mogao doći u Zagreb, a Maja jedva čeka da ga zagrli i izljubi. Studentica prve godine sociologije i psihologije sljedeći tjedan ima ispite i posvetit će se učenju. S kandidatima showa uskoro kreće na ljetnu turneju, a veseli se povratku u vokalno-instrumentalni sastav Gospa od zdravlja.

- Vjera mi je jako važna i daje mi krila - kaže Splićanka. 

U showu se najviše zbližila s Marcelom i Markom. Tek je jučer u autobusu za Split pronašla darove i poruke koje su joj kriomice ostavili u torbi. Veseli se što će vidjeti dečka, rukometaša Jerka Matulića (21). U vezi su dvije i pol godine.

- Privatni život želim zadržati za sebe. Sretni smo i zaljubljeni - komentirala ja Maja. 

U polufinale su ušli Mark Marku, Goran Kos i Marcela Oroši. Mark (19) rasplakao je publiku pjesmom 'Zajdi, zajdi' Toše Proeskog. Žiri mu je rekao kako je to bila najbolja izvedba u sve tri sezone, a Tony Cetinski želi mu biti producent.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama