Obavijesti

Show

Komentari 10

Majka ju je htjela abortirati, a supruga nikada nije preboljela

Majka ju je htjela abortirati, a supruga nikada nije preboljela
10

Nakon smrti supruga i brata mjesecima se borila s depresijom, no odlučila je nastaviti svjetsku turneju jer je tako, otkrila je, htio njezin suprug prije nego što je umro. Posljednja želja mu je bila i da joj umre u naručju...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakCeline Dion sigurna u odgovor: 'Dosta! Jack nije mogao stati'

Kanadska pjevačica Celine Dion danas slavi 52. rođendan. Rođena je 30. ožujka 1968. u Charlemagneu, gradiću oko pedeset kilometara udaljenom od Montreala, u pokrajini Quebec, u frankofonskom dijelu Kanade.

Celine Dion returns at the Hotel de Crillon wearing Iris Van Herpen dress

Četrnaesto je dijete u siromašnoj obitelji. Celine često kaže da svoje rođenje ima zahvaliti samo mjesnom svećeniku koji je njezinu majku nagovorio da ne napravi pobačaj. Iako siromašna, njezina obitelj je bila sretna jer od života nisu tražili puno. 

Kada je Celine imala dvanaest godina njezina majka je poslala snimku jedne pjesme koju je Celine napisala i pjevala 38-godišnjem menadžeru i producentu Rene Angelilu. Za Renea je Celine tada bila samo talentirano dijete i ništa više. Upoznavanje s Reneom Celine je, kasnije će se to vidjeti, potpuno promijenilo život.

2007 Vanity Fair Oscar Party

1987., kad je imala 19 godina, a on 45, Celine i Rene su se zaljubili. Rene je bio stariji od nje punih 26 godina i zato su vezu krili dok se nisu oženili sedam godina kasnije. Udala se za njega unatoč brojnim polemikama 17. prosinca 1994. u katedrali Notre Dame u Montrealu.

- Neka ljudi misle i govore o nama što god žele. Mi se volimo i voljet ćemo se vječno - rekla je Celine na svadbenoj ceremoniji.

Veronic Voices Red Carpet Event - Las Vegas

Pjevačica je s Renom dobila sina Charlesa (19) te blizance Eddyja i Nelsona (9). Nelson je dobio ime po Nelsonu Mandeli. Sve troje djece rođeno je s umjetnim oplodnjama koje su pratila i četiri pobačaja. Njezin suprug Rene je dao zamrznuti svoju spermu prije podvrgavanja kemoterapiji zbog raka. 

Celine Dion sigurna u odgovor: 'Dosta! Jack nije mogao stati'
Celine Dion sigurna u odgovor: 'Dosta! Jack nije mogao stati'

2016. bila je za pjevačicu jedna od najtežih u životu. Njezin suprug preminuo je u 74. godini života od raka grla koje je tijekom 17 godina dva puta operirao. Samo dva dana kasnije izgubila je i brata Daniela koji je umro od iste bolesti. Nakon smrti supruga i brata mjesecima se borila s depresijom, no odlučila je nastaviti svjetsku turneju jer je tako, otkrila je, htio njezin suprug prije nego što je umro. Posljednja želja mu je bila i da joj umre u naručju.

Reneova želja je bila da mu sprovod bude u crkvi Notre Dame u Montrealu, istoj onoj u kojoj su se vjenčali. Dion nikada nije krila da joj je njezin muž Rene ljubavno i seksualno bio prvi i jedini muškarac u životu. Kaže kako ne može zamisliti biti s drugim muškarcem jer i dalje voli pokojnog supruga i nijedan joj muškarac u životu nakon njega nije potreban. 

Celine godinama njeguje klasičan modni stil te preferira elegantne haljine. Smatra da svaka žena treba prihvatiti svoje nesavršenosti i dostojanstveno živjeti svoje godine kako dolaze. Ipak, pjevačica je često bila na meti kritika zbog premršavog i ispijenog izgleda.

Celine Dion and Pepe Munoz out in Paris

Dion je vlasnica jednog od najljepših glasova današnjice i uopće ikada u svijetu glazbe. Dobila je brojne nagrade uključujući dva Oscara za pjesme u filmovima i sedam Grammyja. Pet godina je svake večeri imala svoj show u Las Vegasu kojeg posjetilo čak više od dva milijuna obožavatelja. Honorar joj je bio sto milijuna dolara plus postotak od prodanih ulaznica.

British Summer Time Festival - Day 1 - Performances

1988. Celine je nastupila za Švicarsku na 'Eurosongu' i pobijedila s pjesmom 'Ne partez pas sans moi'. Čak 42 singla bila su na broju jedan kanadske top ljestvice, a mnogi singlovi su bili broj jedan i na svjetskim top ljestvicama.

Celine Dion arrives at the fashion show Iris van Herpeni haute couture Fall-Winter 2019/2020 in Paris

Njezina vjerojatno najpoznatija i najpopularnija pjesma je 'My Heart Will Go On', glavna glazbena tema iz filma 'Titanic' snimljenog 1998. Celine bi u sklopu svjetske turneje trebala posjetiti i Hrvatsku, i to 5. lipnja u zagrebačkoj Areni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane