Obavijesti

Show

Komentari 255

Balotellijeva majka Rose radi kao čistačica za mizernu plaću

Balotellijeva majka Rose radi kao čistačica za mizernu plaću
5

Iako ima milijune, nogometaš odbija pomoći svojoj biološkoj majci koja ga je dala na posvojenje kad je imao tri godine jer nije imala dovoljno novca da brine za njega

VIDEO

Dok Mario na tjedan zarađuje 1,2 milijuna kuna, njegova biološka majka Rose (46) radi kao čistačica i zarađuje minimalac, piše Mirror. Balotelli na treninge odlazi u 1,2 milijuna kuna vrijednom Bentleyu, dok njegova majka na posao putuje autobusom. Mario Balotelli (21) živi u vili vrijednoj 28,5 milijuna kuna, dok njegovi roditelji iznajmljuju garsonjeru u sirotinjskoj četvrti Wythenshawe.

- Roseine kolegice ne mogu vjerovati da joj je sin tako bezobrazan, da pušta majku i oca da žive u bijedi dok on ima milijune. Nikome nije jasno kako mu nije žao da mu majka radi kao čistačica i jedva spaja kraj s krajem dok on živi u izobilju i luksuzu - otkriva prijatelj Balotellijeve majke. 

Dala ga na posvojenje jer je bila presiromašna da ga zadrži

Napadač Manchester Cityja sin je Thomasa i Rose Barwuah koji su iz Gane emigrirali na Siciliju. Bili su toliko siromašni da nisu mogli brinuti za sina pa su ga dali na posvojenje kad je napunio tri godine. Usvojili su ga Francesco i Silvia Balotelli. Mario je biološkim roditeljima toliko zamjerio što su ga dali na posvojenje da ih je optužio da se žele obogatiti i živjeti lagodnim životom na njegov račun kad su ga kontaktirali i htjeli se uključiti u njegov život. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Balotelli je ipak posustao i nekoliko je puta s bratom Enochom posjetio Rose. Ona se nedavno s Marijevom mlađom sestrom Angel preselila u Manchester kako bi bila bliže sinu. Marijev otac Thomas navodno će također doći za ženom i kćeri. To što je Balotelli posjetio majku i sestru ne znači da im na bilo koji način planira pomoći.

'On ima svoj život, a ja svoj'

- Mario nas je nekoliko puta došao posjetiti, no ne viđamo se toliko često. On ima svoj život, a ja svoj - kaže Balotellijeva biološka majka. 

Rose prijatelji opisuju kao skromnu, marljivu i dragu ženu koja je svima spremna pomoći. Vjeruje da će uvijek naći načina da preživi ako bude radila. Kao čistačica radi noćnu smjenu, a prije toga radila je na tržnici gdje je dolazila u ranu zoru kako bi pomagala ljudima da postave štandove kako bi zaradila. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 255
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život