Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Majka Marije Šerifović završila u bolnici: 'Otkrili joj rak dojke'

Marija ju je posvećivala u bolnici svaki dan i donosila joj je sve što joj je trebalo. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da posustane, priča bliski izvor

Foto: Instagram
8 komentara

Majka srpske pjevačice Marije Šerifović (34) i zvijezda narodne glazbe, Verica Šerifović (55) prošle godine je operirana na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu, prenosi Kurir. Nakon rutinskog pregleda liječnici su otkrili maligne promjene zbog kojih je hitno operirana, te joj je dijagnosticiran rak dojke. 

Foto: Instagram

- Marija je bila očajna kad je saznala da joj je majka bolesna. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka. Kad su joj liječnici otkrili da ima prvi stadij raka koji se može ukloniti operacijom, odahnula je - otkriva izvor. 

- Marija ju je posvećivala u bolnici svaki dan i donosila joj je sve što joj je trebalo. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da posustane. Vodila je računa o tome da ju nitko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima i obitelji otkrila pravu istinu o njezinom zdravstvenom stanju - dodao je izvor. Nekoliko mjeseci nakon operacije, Vericu je čekala prva kontrola na kojoj se pokazalo kako se rak povukao. 

Foto: Instagram

- Kad su čule da je sve u redu, bile su presretne. Od tad Verica ide na redovne preglede i kontrole, a vratila se nastupima. Marija je jako vezana za majku pa je za nju prethodna godina bila veoma bolna - zaključuje izvor. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Naši partneri pišu
Message