Obavijesti

Show

Komentari 4

Majka raznježila Belana: Dobar je, ali trebao je završiti fakultet

Majka raznježila Belana: Dobar je, ali trebao je završiti fakultet
12

Tijekom gostovanja Nene Belana na Narodnom radiju u eter se javila njegova majka i rekla da još čuva njegov diplomski rad koji je napisao, ali ga nikada nije obranio

VIDEO

Povodom subotnjeg koncerta u maloj dvorani Doma sportova, Neno Belan (50) u četvrtak je gostovao u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju. Pozvao je sve na subotnji tulum i otkrio da će na koncertu osim riječke grupe Fit, klape Kampanel i Vanne gostovati i Massimo.

 - Sad si me raznježio. Ipak je ona moj najveći kritičar - rekao je splitski pjevač voditelju Petku nakon što se u eter javila njegova majka Marija.

Otkrila je da je najponosnija što joj je sin dobar čovjek i prijatelj i priznala da ne može prežaliti što nije završio fakultet. U kući još čuva njegov ukoričeni diplomski rad koji je napisao, ali ga nikada nije obranio. U studio su stigli i Fitovci koji će njemu i Fiumensima biti predgrupa na koncertu te klapa Kampanel koja će s njim izvesti klapski repertoar. Došla je i Vanna i s njim u studiju otpjevala 'Rijeku snova' te pjesmu Kavanna koja je inspirirana njenim imenom.

- Kad mi je Belan rekao da pjeva o meni bila sam zbunjena - rekla je pjevačica koja će u Dom sportova doći nakon finala showa 'Zvijezde pjevaju'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U showu je otkrivena i tajna crvene gitare koja je splitskom pjevaču napravila obrat u karijeri. U eter se javio njezin izvorni vlasnik Jadran Vušković iz Daleke obale. Izjavio je da je gitara uvijek bila predobra za njega i da je s Belanom stigla u prave ruke.

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel izjavio je da Fiumensi Belana već odavno smatraju svojim dok je Anja Šovagović izjavila da su Belan i ona kreirali karijeru Tediju Spalatu. Mladen Badovinac iz TBF-a pohvalio se da je bez problema skinuo njegove pokrete za njihov spot Veseljko dok je Zorica Kondža rekla da se ponosi duetom koji su snimili prije nekoliko godina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'