Obavijesti

Show

Komentari 9

Majmunska posla: Pjevač ide u zatvor zbog kućnog ljubimca?

Majmunska posla: Pjevač ide u zatvor zbog kućnog ljubimca?
6

Chris Brown ilegalno je posjedovao majmuna kapucina koji je zaštićena vrsta. Suđenje će biti 6. veljače 2019., a ako ga proglase krivim, Chris može dobiti i do šest mjeseci zatvora

VIDEO

Popularnom pjevaču Chrisu Brownu (29) prijeti šest mjeseci zatvora jer je ilegalno posjedovao majmuna kapucina, piše Tribune. Pjevač je na društvenim mrežama, gdje ga prati više od 49 milijuna ljudi, objavljivao fotografije i videa majmuna Fijijia.

Ubrzo je za to saznala i agencija za zaštitu životinja te su mu oduzeli majmuna, a sve informacije potvrdio je i Ured javnog tužitelja u Los Angelesu. 

Pokretanje videa...

00:16

Odjel za ribu i divljač u Kaliforniji tvrdi da je majmun bio u domu pjevača svega nekoliko mjeseci, od listopada 2017. do siječnja 2018. Početkom prošle godine istraživali su pjevačevu kuću. Njega tada nije bilo doma, ali pronašli su majmuna. 

- Mogao bi dobiti šest mjeseci zatvora jer nije poštovao zakon. Vlasti su saznale da nikad nije imao dozvolu i pretražile njegov dom u Los Angelesu. Brown je izbjegao premetačinu svoje vile jer je predao majmuna - rekao je zaposlenik Ureda.

Suđenje zbog ilegalnog posjedovanja zaštićene vrste majmuna bit će 6. veljače 2019., a ako ga proglase krivim, Chris može dobiti i do šest mjeseci zatvora. Inače, majmuni kapucini su jedni od najintelegentinijih majmuna i često se koriste u filmskoj industriji. 

Podsjetimo se, Chris je već imao problema sa zakonom. Fizički se obračunao s tadašnjom djevojkom, pjevačicom Rihannom (30) jer je saznala da ju je prevario. 

- Jako se naljutila. Gurali smo se, ona me udarila, a ja sam je ugrizao za ruku. Tako je počelo - ispričao je reper. Tada je bio osuđen na šest mjeseci društveno korisnog rada, dobio je pet godina uvjetne kazne i zabranu prilaska pjevačici. Ipak, kako njegove druge djevojke tvrde, nije samo prema Rihanni bio nasilan. 

Instagram

VIDI OVO! Godina je tek počela, a ovi poznati parovi već su prekinuli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao