Show

Komentari 103

Majo, jesu li to popustili fileri? 'Nemam ja vremena za izgled'

Majo, jesu li to popustili fileri? 'Nemam ja vremena za izgled'

Pitali smo pjevačicu ima li minutu vremena da nam nešto kaže o spornim fotografijama, no kratko nam je odgovorila: 'Nemam' i potom prekinula razgovor

Lijepom Našom, osim o gafovima predsjedničkih kandidata, ovih dana naveliko se priča o izgledu Maje Šuput Tatarinov (40).

Zagreb: 14. humanitarni koncert "Želim život" Zaklade Ana Rukavina

Sve je krenulo kad je svatovska pjevačica nastupila na glavnom zagrebačkom trgu, u sklopu humanitarnoga koncerta Želim život Zaklade 'Ana Rukavina'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vrckava Maja veselo je skakutala na pozornici, a onda su je kamere 'ulovile' u neprepoznatljivom izdanju. S obzirom na to da joj je lice izgledalo 'zamrznuto', htjeli smo doznati od same pjevačice o čemu se tu točno radi.

Budući da nam se isprva nije javljala, kontaktirali smo njezinu menadžericu Katarinu Kolar, koja nam je poručila da je Maja prezauzeta kako bi s nama razgovarala o svom izgledu i fotografijama.

rujanfest

- Nažalost, Maja je u gužvi. Budući da je 12. mjesec, ona je od jutra do mraka u obvezama, tako da neće biti u mogućnosti davati nikakve izjave - rekla nam je.

Zagreb: 13. humanitarni božićni koncert Želim život

Nakon toga smo ponovno zvali Maju, koja nam se ovaj put javila. Pitali smo je ima li minutu vremena da nam nešto kaže o spornim fotografijama, no kratko nam je odgovorila: 'Nemam' i potom prekinula razgovor.

Od nje možda nismo dobili konkretan odgovor, ali jesmo od stručnjaka, koji su nam rekli kako se Maja doslovno unakazila filerima.

Frankfurt: Maja Šuput nastupila u Fraport areni na Hrvatskoj noći

- Obrazi su problem. Od previše filera stvorila joj se kobasica na licu - rekao nam je ranije jedan estetski kirurg.

Osim problema s izgledom, Maja 'muku muči' na poslovnom planu. Ona i suprug Nenad Tatarinov (36) krajem listopada odmarali su se na Maldivima. Tad im je tvrtka Majushka bila u blokadi gotovo mjesec dana.

Nenad je poslije pojasnio medijima da je došlo do knjigovodstvenog problema, koji je brzo otklonjen. Poslovna Hrvatska potvrđuje njegovu izjavu te Majushka, preko koje prodaju mikrofone, slušalice i slastice više nije u blokadi, no u blokadi su druge dvije tvrtke koje vodi Majin suprug, danas smo provjerili stanje tih tvrtki.

Riječ je o jedinstvenim društvima s ograničenom odgovornošću Costa Consulting i Dođi mami. Costa Consulting registrirana je za djelatnost savjetovanja, a 2018. završila je s manjkom od 3500 kuna.

U Poslovnoj Hrvatskoj vidljivo je da je opterećena ovrhom od Zagrebačkog holdinga. Tvrtka Dođi mami, za usluživanje hrane, lani je bila u plusu 3200 kuna na kraju godine, no sad je također blokirana iako nije vidljivo zbog čega.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S MAJOM ŠUPUT:

Najčitaniji članci