Obavijesti

Show

Komentari 51

Mama i kći u 'Ljubavi na selu': Jedan farmer se svidio objema

Mama i kći u 'Ljubavi na selu': Jedan farmer se svidio objema
10

Unatoč krvnom srodstvu, ukus za muškarcima im je različiti. Ana-Paula traži iskrenog i zabavnog dečka koji, kako je rekla, mora biti visok i crn, za Senku je idealan muškarac onaj koji je nježan i pažljiv

VIDEO

U ovogodišnji show 'Ljubav je na selu' prijavile su se majka i kći iz Karlovca kako bi pronašle ljubav svog života. Kći Ana Paula je u posljednjoj epizodi otišla na Borisovo imanje, a mama Senka je napustila show.

- Htjele smo isprobati nešto novo jer sam se ja taman razvela pa me zanimalo hoće li biti tko zgodan za mene, rekla nam je kandidatkinja showa Senka Stanić Laće (49).  Dodala je kako je smatrala da se u showu može pronaći prava ljubav.

No, za razliku od majke, Ana-Paula Bogdanović (19) nije u potrazi za vezom već se želi zabavljati i družiti, a ujedno se na show prijavila na nagovor majke.

- Prvenstveno želim steći nova poznanstva i iskustva. Ne znam baš da u showu mogu pronaći pravog muškarca, ali tko zna, sve je moguće - izjavila je natjecateljica.

Iako Ana-Paula tvrdi da majka i ona imaju drugačiji ukus, Senka je priznala da ipak nije uvijek tako.

- Nemamo isti ukus, ali bio je jedan farmer koji se svidio i meni i mojoj kćeri - otkrila je. Ipak jedna na drugu, kako kaže Ana-Paula, nikada nisu ljubomorne.

- Mi se jako volimo i poštujemo, nema ljubomore jer imamo samo jedna drugu - dodala je Senka. Objasnila je kako je obitelj bila iznenađena njihovom prijavom na show, no kako je objasnila, na kraju su ih ipak podržali u zajedničkoj odluci.

Unatoč krvnom srodstvu, ukus za muškarcima im je različiti. Dok Ana-Paula traži iskrenog, zabavnog i duhovitog dečka koji, kako je rekla, mora biti visok i crn, za Senku je pak idealan muškarac onaj koji pokazuje ljubav, koji je prema njoj nježan, pažljiv i da ju razumije. 

Senka se borila za srce Željka Bilića (42), a Ana-Paula kao 'Zlatna djevojka' pokušat će osvojiti  Borisa Kolesarića (27), a razlog zašto ove Karlovčanke do sada nisu našle muškarce svojih snova, lako su nam objasnile.

- Ja mislim da sam previše izbirljiva jer sam razočarana u muškarce pa tražim dlaku u jajetu - kaže Senka koja je mlađahnom Istraninu Željku na kojeg je bacila oko odmah dala do znanja da joj se 'nikako ne da kuhati', a Ana-Paula dodala je i isti odgovor kao majka.

- Jako sam izbirljiva, meni je teško naći dečka - kaže Karlovčanka koja iako pronađe srodnu dušu ne misli se tako brzo udavati jer smatra da je još uvijek premlada dok se Senka najviše veseli svom ponovnom vjenčanju. 

U vezi im je najbitnije povjerenje, a kako su priznale, Ana-Paula nikada nije bila prevarena niti je varala svog partnera, dok je kod Senke drugačije ona je ipak bila prevarena. 

'Jovan je prvo bio sa mnom, a vi cure skupljate tuđe otpatke'
'Jovan je prvo bio sa mnom, a vi cure skupljate tuđe otpatke'

Ana-Paula po struci je kozmetičarka, u slobodno vrijeme voli čitati, šetati, fotografirati i vježbat te kaže kako joj je dosadašnje ljubavno iskustvo bilo očajno s obzirom na to da uvijek naleti na krive dečke. Dodala je i kako smatra da je svatko malo ljubomoran u vezi pa tako i ona ali, kako je objasnila, ona nije jako ljubomorna.

- Nikad ne bih dečku provjeravala poruke - kaže mlada Karlovčanka i dodala da misli da ne bi mogla živjeti na selu.

- Ne baš jer sam gradska cura i nisam imala prilike biti puno na selu, ali brzo učim - kaže Ana-Paula dok Senka pak ima drugačije mišljenje.

-  S obzirom da sam prošla dosta gradova i velikih i malih i imam iskustvo mislim da bih mogla živjeti na selu - zaključila je Senka koja je splitsku adresu prije 15 godina zamijenila karlovačkom.

Pokretanje videa...

01:27

Pratite nas na našem Instagram profilu!  

HANA I GORAN U IZLASKU S BIVŠOM NATJECATELJICOM? 'Ja im samo držim svijeću'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...