Obavijesti

Show

Komentari 9

Mama i sin briljirali: Sad mogu skinuti pregaču i otići u Split

Mama i sin briljirali: Sad mogu skinuti pregaču i otići u Split
8

Oni znaju kuhati, bili su koncentrirani i Vjeki je bilo stalo da napravi ribu kako treba. Briljirali su i krenuli u dobrom pravcu, a nadam se da će tako i nastaviti, pohvalila je Mateja natjecateljski par

VIDEO

Splitski par Vjekoslava i njegovu majku Davorku zadnje vrijeme ocjene žiri s ocjenama nije 'mazio,  ali i tome je napokon došao kraj.

- Ovo je vaš najbolji dan od kad ste ovdje, tu ste vi doma. Odradili ste sve kako treba, najbitnije je da je tuna ispala dobro, treba nešto doraditi, ali to su finesse - pohvalio ih je Ivan Pažanin s kojim su se složile i kolege u žiriju.

- Danas su izvukli zeca iz šešira, danas su našli svoju moć i danas je njihov dan - nastavio je Mate Janković, na što se nadovezala Mateja Domitrović Sabo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oni znaju kuhati, bili su koncentrirani i Vjeki je bilo stalo da napravi ribu kako treba. Briljirali su i krenuli u dobrom pravcu, a nadam se da će tako i nastaviti - rekla je Mateja. Vjeko se našalio da se nakon tri sedmice, tri osmice i sad tri devetke uskoro nadaju i desetkama. Dodao je da sada slobodno može skinuti pregaču i otići se pohvaliti u Split kako zna prirpemiti fantastičnu tunu.

Veselje na licu majke i sina bilo je još veće kada su dobili jednake bodove kao i njihova najteža konkurencija - Nikolina i Otto. Mladom paru ovo nisu najveće ocjene, ali se i dalje drže pri vrhu ljestvice te su čestitali svojoj konkurenciji na postignutim bodovima.

Osim njih, visoke tri devetke zaradile su Ružica i Barica koje su pripremale, ne biste vjerovali, ribu. Iako je riba Barici često kamen spoticanja, ovog puta je savladala njezinu pripremu i oduševila žiri.

- Barica će još postati ekspert za ribu - istaknula je Mateja te pohvalila njihovog ukusnog oslića s pireom. Na kraju dana, tim Stare puce odnio je dosta bodova i tako se približio timu Zlatno prase koji je bio u vodstvu za 100 bodova.  Stanje se sada promijenilo pa Zlatno prase sada vodi tek za 50 bodova. Da se isplati potruditi za dobre ocjene, kandidati najčešće shvate prekasno, jer ih sutra očekuju nove eliminacije.

Hoće li se vođe timova opet voditi za onim tko ima najmanje bodova, taj odlazi u kuhoboj ili će se kriteriji promijeniti? Novu napetu epizodu showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ pogledajte u četvrtak, 5. travnja u 20 sati na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija