Show

Komentari 49

Mandarina previjala rane od operacija pa priznala što je sve korigirala, a Maja se zgrozila...

Mandarina previjala rane od operacija pa priznala što je sve korigirala, a Maja se zgrozila...

Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, evo sad se vidi, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano, kaže Kristina

Obzirom da je prije ponovnog ulaska na 'Farmu' Kristina Mandarina (22) bila na estetskom zahvatu, svakoga dana rane mora dezinficirati i previjati. Dok je to radila ovoga jutra, u kupatilo je ušla Maja koju je zanimalo kako to sve izgleda te što je Kristina radila.

POGLEDAJTE VIDEO: Godinu dana slave Kristine Mandarine

- Joj, ne izgleda meni to baš dobro. Je li boli? - priupitala ju je Maja zabrinuto na što joj je Mandarina kazala kako nije strašno te da puno gore izgleda nego što ju boli.

- Kike moja, koji će ti to đavao u životu?! - poručila joj je Maja u nevjerici.

Kristina Mandarina kaže kako kada se pogleda u ogledalo vidi jednu privlačnu djevojku koja radi na sebi i koja izgleda prirodno.

- Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, evo sad se vidi, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije - izjavila je Mandarina, a Maji nije bilo dobro nakon što je vidjela rane iznad Kristininih obrva.

Sudjelovanje u Farmi, kaže Kristina, jako ju je promijenilo te je shvatila kako ljudi trebaju više cijeniti neke stvari koje im život pruža.

- Prvenstveno sam shvatila da se treba cijeniti mobitel više. Možda zvuči smiješno, ali to treba cijeniti - otkrila je.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM MANDARINOM:

Najčitaniji članci