Obavijesti

Show

Komentari 41

Mandela i Mandarina napravili 'Bebicu': Kristina bez grudnjaka istaknula bujne obline u spotu

Mandela i Mandarina napravili 'Bebicu': Kristina bez grudnjaka istaknula bujne obline u spotu
6

Kristina je bila odjevena provokativno, nije nosila grudnjak te je naglasila svoje bujne atribute, a gluma joj, kaže, nije bila nikakav problem. Hiljsonu je ovo, inače, prva solo pjesma koju je objavio

VIDEO

Ivan Hilje (27), poznatiji pod umjetničkim imenom Hiljson Mandela, snimio je pjesmu "Bebica", a za spot je angažirao ni više ni manje nego najpoznatiju prodavačicu mandarina Kristinu Penavu (21). Ovo je prva solo stvar koju je izdao Hiljson, koji je inače član trep grupe KUKU$. Njihova "Bebica" nastala je sasvim slučajno. 

- Kad sam razmišljao tko bi mogao biti u spotu, sjetio sam se Kristine i drago mi je da sam je pozvao jer ima super 'vibru' - kaže nam Mandela. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kristina Mandarina prodaje jagode

Pokretanje videa...

01:20

- Do suradnje s Hiljsonom je došlo putem prijatelja - dodaje Kristina Mandarina. I dok on pjeva stihove poput: "Bebica, ti ćeš biti samo moja bebica, svaka druga osim tebe meni bit će nebitna, bebica", Kristina ljulja kolica i prodaje na štandu. Hiljson je zadovoljan kako se Kristina snašla tijekom snimanja. 

- Odlično je odglumila i bio sam fasciniran razinom profesionalnosti koju je pokazala - kaže Hiljson.

Kao i inače, Kristina je bila odjevena provokativno, nije nosila grudnjak te je naglasila svoje bujne atribute, a gluma joj, kaže, nije bila nikakav problem.

- Što se tiče snimanja spota, nisam bila nimalo nervozna, naprotiv, ekipa je bila super opuštena. Potpuna zezancija, baš kao i spot - govori nam Kristina.

Otkako je postala popularna zbog prodaje mandarina, Kristina je navikla na prisutnost kamera u njezinom okruženju.

- Pod reflektorima sam se snašla odlično. Nemam neku tremu što se toga tiče jer već od prije imam iskustva u tome, ali, naravno, svaki put kad radite nešto novo i drukčije, uvijek postoji mala trema - ispričala je Kristina. Još uvijek nema planove za pojavljivanje u nekim novim spotovima, ali bi voljela, ako joj se pruži ponovno ovakva prilika, da angažman bude poseban i drukčiji od svih ostalih.

Hiljsonova prva solo stvar već je u kratkom roku dobila puno komplimenata i pozitivnih kritika, a mnogi gledatelji spota nisu ni prokomentirali Kristinino pojavljivanje. Pjevač planira još nekoliko samostalnih pjesama izbaciti, ali će nastaviti snimati i s Kuku$om. 

- Odlučio sam neke solo stvari izbaciti jer mislim da su znatno bolje od stvari koje se trenutačno slušaju. Snimat ćemo i zajedno i solo, ali i s drugim umjetnicima. Imamo hrpu dobre glazbe koju treba izbaciti i aktivno radimo na tome da podignemo hrvatsku scenu na višu razinu - zaključuje Mandela, koji na solo materijalu radi već duže vrijeme. Inače, KUKU$ je prije godinu dana objavio pjesmu "Oće kurac" zbog koje su dobili mnoštvo obožavatelja, a pjesma im broji više od 14 milijuna pregleda na YouTubeu. 

POGLEDAJTE KUKU$ NA POLIGRAFU:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju