Obavijesti

Show

Komentari 62

Mandžukićeva Ivana skriva se od očiju javnosti, svom Mariju je velika podrška već godinama

Mandžukićeva Ivana skriva se od očiju javnosti, svom Mariju je velika podrška već godinama
6

Ivana je bila skromna i samozatajna i dok je živjela na selu. Imala je ograničeni broj prijatelja i nije baš puno izlazila. Izbjegava glamurozne evente, a nema ni profil na Instagramu

VIDEO

Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima, kazao je Mario Mandžukić (35), prije nekoliko godina za njemački Bild.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prvi Mandžukićev intervju u Milanu 04:42

Hrvatski reprezentativac koji je ovih dana objavio da je njegova karijera završila, već je godinama u vezi s Ivanom Mikulić (32). Ne zna se puno o njihovoj vezi, samo to da traje godinama. Ivana je bila Marijev oslonac kad mu je bilo najteže.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Strizivojni, nedaleko od Đakova, nogometaša su viđali u selu kad je s njom dolazio u posjet njezinoj obitelji.

- Mama Marijana radi u lokalnoj trgovini. Rodom je iz susjednog Vrpolja. Tata Željko u selo je došao nakon vjenčanja s Marijanom. Bio je vrlo vrijedan. Poginuo je 2002. godine na Kosovu gdje je radio na popravku generatora termocentrale - prisjetili su se Ivanini susjedi prije nekoliko godina za njemački Bild.

Serie A - AC Milan v Crotone

Željko Mikulić radio je na Kosovu preko jedne austrijske tvrtke, a poginuo je na radnom mjestu kad je grom udario u termocentralu.

Njena majka Marijana ostala je sama s dvije kćeri. Starija se udala za mladića iz sela, a Ivana je otišla u Slavonski Brod u srednju školu gdje je upoznala Marija. Nakon mature otišla je studirati u Zagreb. Potpisavši za njemački nogometni klub Bayern 2012. godine, Mario i Ivana preselili su se u München.

Serie A - AC Milan v Atalanta

Nakon toga živjeli su i u Madridu jer je Super Mario igrao za tamošnji Atletico, a zatim i u Italiji gdje je igrao za torinski Juventus. Prošle godine nakratko je otišao u Katar gdje je igrao za tamošnji Al-Duhail, no vratio se u Milano, gdje je završio karijeru u njihovom A.C. Milanu.

Susjedi o samozatajnoj Ivani i njezinoj obitelji imaju samo riječi hvale tvrdeći kako je to uzorna obitelj koja redovito ide u crkvu i ni po čemu ne odskače od drugih. Sestre Mikulić, ističu susjedi, skromne su i lijepe djevojke, po čemu ih mještani i poznaju.

Ne čudi ih, kažu, što se Ivana ne želi eksponirati u medijima, jer je takva bila i dok je živjela u selu. Imala je ograničeni broj prijatelja i nije baš puno izlazila. Čim je naša reprezentacija ispala sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, Ivana i Mario otišli su na otok Brač gdje nogometaš ima trokatnicu.

Mandžo završio karijeru: Dragi mali Mario, prepoznat ćeš da je vrijeme da kopačke idu u vitrinu
Mandžo završio karijeru: Dragi mali Mario, prepoznat ćeš da je vrijeme da kopačke idu u vitrinu

- Kupio sam je jer sam želio imati mirno mjesto za sebe, obitelj i najbliže prijatelje, no zbog obaveza ne vjerujem da ću baš previše vremena ondje provoditi - rekao je tada Mandžo, a sad kad je završio igračku karijeru, vjerojatno će ga na Braču sretati puno češće.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje