Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
111 komentara

Manekenka (23) prodaje svoju nevinost za 17 milijuna kuna...

Moja majka dosad je radila apsolutno sve kako bih ja bila sretna i u životu imala sve što želim. Sada je red na meni, da joj uzvratim i da učinim da bude ponosna na mene, tvrdi Mahbuba

Foto: Instagram/kolaž
111 komentara

Manekenka iz Azerbajdžana, Mahbuba Mammadzada (23), prodaje nevinost za 17 milijuna kuna. Kako prenosi britanski Daily Star, Mahbuba to radi kako bi mogla 'putovati svijetom zajedno sa svojom majkom'. 

Foto: Instagram

- Moja majka dosad je radila apsolutno sve kako bih ja bila sretna i u životu imala sve što želim. Sada je red na meni, da joj uzvratim i da učinim da bude ponosna na mene - tvrdi Mahbuba.

- Htjela bih jednog dana živjeti u Americi i tamo nastaviti s manekenskom karijerom u jednoj od najboljih njihovih agencija - dodala je manekenka.

Foto: Instagram

Pod pseudonimom 'Maria' ona traži i sponzora koji bi joj davao mjesečni džeparac od 30 tisuća eura, odnosno oko 220 tisuća kuna. a kako bi potvrdila da je nevina, Mahbuba navodno ima i potvrdu od ginekologa. 

Kako pišu britanski mediji, manekenka nije trebala dugo tražiti osobu koja bi joj, u zamjenu za novac, 'oduzela' nevinost. Naime, vjeruje se kako je jedan japanski političar ponudio najviše na aukciji i time dobio 'privilegiju' spavati s njom za svotu od 17 milijuna kuna. 

Foto: Instagram

Onaj tko na njemačkom portalu koji se 'bavi' ovom neobičnom aukcijom ponudi najviše, mora platiti 10% unaprijed te rezervirati hotelsku sobu za njega i Mahbubu.

Zahvaljujući prijavi, mlada manekenka ubrzo je postala sve popularnija i na društvenim mrežama, a na njezinom Instagram profilu prati je više od 34 tisuće ljudi. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Naši partneri pišu
Message