Obavijesti

Show

Komentari 8

Maradona divljao zbog plakata o svom filmu: Nisam varalica!

Maradona divljao zbog plakata o svom filmu: Nisam varalica!
4

Na reklamnim natpisima stoji: 'Diego Maradona: Buntovnik. Junak. Varalica. Bog.' Redatelj Asif Kapadia, nagrađivan za dokumentarce 'Amy' i 'Senna', ranije je kazao da Maradona nije vidio film...

VIDEO

Plakati koji najavljuju dvosatni dokumentarac o Diegu Maradoni (58), premijerno prikazan u nedjelju navečer na Filmskome festivalu u Cannesu, razgnjevili su slavnog nogometaša. 

Na reklamnim natpisima stoji: 'Diego Maradona: Buntovnik. Junak. Varalica. Bog'.

Kontroverznog nogometaša je razgnjevila riječ 'varalica', zbog čega je publiku pozvao da 'ne gleda film kada se idući mjesec počne prikazivati u kinima'. 

FIFA World Player of the Year

'Igrao sam nogomet i zarađivao trčeći za loptom..., nisam varao nikoga', rekao je u intervjuu za Univision. 

'Ako su ovakvu reklamu odabrali da bi privukli publiku u kina, onda to čine na pogrešan način. Ne sviđa mi se naziv, a kad mi se ne svidi naziv filma, neće mi se svidjeti ni sam film. Ne idite u kina i nemojte pogledati film', poručio je svojim obožavateljima. 

Redatelj Asif Kapadia, nagrađivan za dokumentarce 'Amy' i 'Senna', ranije je kazao da Maradona nije vidio film te je priznao da ga zanima kako će igrač reagirati kada ga pogleda.

- Imamo puno snimljenog materijala, puno prizora koje ni on nije vidio, o njemu, o članovima njegove obitelji, o djeci. I vjerujem da će to doživjeti vrlo emotivno - kazao je Kapadia Reutersu.

World Cup 2018 - Argentina vs. Croatia

Kapadia u dokumentarcu prikazuje razdoblje od 1984. godine, kada je Maradona prešao iz Barcelone u Napoli, do 1991. kada je morao napustiti klub.

Nogometaš, navodno nije tražio da se iz filma izbace neki detalji upravo zato što mu se svidio Kapadijin dokumentarac 'Senna' o preminulome vozaču Formule 1 Ayrtonu Senni. Zbog toga je pristao biti i narator u filmu. 

Premda najavljen, Maradona nije došao u Cannes na premijeru održanu u nedjelju navečer. Kapadia je rekao da Maradona ima zdravstvenih problema, da je riječ o ozljedi ramena te da će morati na operaciju.

Obožavatelji su u nedjelju navečer film o legendarnom argentinskom nogometašu i treneru Diegu Maradoni pozdravili velikim pljeskom. Oduševljeno su reagirali na prikaz ključnih trenutaka Maradonine karijere, poput njegova gola u utakmici protiv Engleske u četvrtfinalu Svjetskog kupa u Meksiku 1986. godine kada je Argentina osvojila Kup, piše dpa. 

Film 'Diego Maradona' ne prikazuje se u konkurenciji za Zlatnu palmu.

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...