Show

Komentari 19

Mariah Carey pozirala golišava: 'Seksi, kraljica nikada ne stari'

Mariah Carey pozirala golišava: 'Seksi, kraljica nikada ne stari'

Pjevačica je na fotografiji djelomično prekrivena ogrtačem, a objava je u kratkom roku prikupila preko 200.000 lajkova. Komentara nije nedostajalo

Mariah Carey (49) ubrzo će napuniti pola stoljeća, no ova pjevačica svojim izgledom itekako 'prkosi' godinama. To je pokazala i najnovijom objavom na Instagramu, pozirajući u crnom badiću i štiklama, djelomično prekrivena ogrtačem.

Fotografija je u kratkom roku prikupila preko 200.000 lajkova, a nije nedostajalo ni komentara oduševljenih fanova.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Savršenstvo', 'Jao kakvo tijelo', 'Seksi', 'Kraljica nikada ne stari', pisali su brojni pratitelji na društvenoj mreži.

Inače, pjevačica je u nedavnom intervjuu za Cosmopolitan otkrila s koliko je muškaraca spavala. 

- Nisam ih imala mnogo, ali postoji velika raznolikost. Spavala sam sa samo pet muškaraca pa sam nekako staromodna u usporedbi s drugima u svojoj branši - rekla je Mariah koja je u vezi s 13 godina mlađim plesačem Bryanom Tanakom.

Također, otkrila je kako preferira kvalitetu više nego kvantitetu. U intervjuu nije navela tko su muškarci, međutim, četvorica su poznata javnosti.

Prvi put se vjenčala 1993. godine za Tommyja Mottolu i bila je u braku pet godina, a od 2008. do 2014. godine bila je vjenčana za repera Nicka Cannona, s kojim ima osmogodišnje blizance.

S milijarderom Jamesom Packerom (51) bila je zaručena, a nakon prekida upustila se u vezu sa sadašnjim dečkom Bryanom. Jedino pitanje ostaje tko je peti muškarac s kojim je spavala. 

Najčitaniji članci