Obavijesti

Show

Komentari 26

Marica iz showa 'Život na vagi' se požalila: 'Nesretna sam, još uvijek stalno vodim neke borbe'

Marica iz showa 'Život na vagi' se požalila: 'Nesretna sam, još uvijek stalno vodim neke borbe'
5

Željela sam ovo podijeliti s vama da vidite da borba nije gotova. Sve ono što smo teškom mukom skinuli tako lako se vraća i onda opet u borbu s tim, napisala je na svom Instagramu

Marica Korolija (33), jedna od omiljenih natjecateljica pete sezone showa 'Život na vagi', u najnovijoj objavi na svom Instagramu čestitala je Uskrs svojim pratiteljima. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Marica je uz čestitku napisala i duži tekst o svojoj borbi s kilogramima od koje, kako kaže, ne odustaje. 

- Majicu koju nosim dobila sam prije ulaska u ŽNV kao motivaciju da je mogu obući kad izađem. Tako je bilo tada, a i danas nakon pet mjeseci od finalne emisije i dalje mi pristaje - napisala je Marica. 

- Mislite da je lagano? Naravno da nije. Mnoge borbe i dalje vodim sama sa sobom. Trenutno sam u fazi da sam nesretna, a doista nemam nekog razloga biti nesretna. Imam sve što je za sreću potrebno, a opet nešto nedostaje - rekla je bivša natjecateljica. 

- Željela sam ovo podijeliti s vama da vidite da borba nije gotova. Sve ono što smo teškom mukom skinuli tako lako se vraća i onda opet u borbu s tim - zaključila je.

Podsjetimo, njena prijateljica Rajka nedavno je pokrenula GoFundMe kampanju za skupljanje novaca za Maricu kako bi joj pomogla da se izvuče iz teške financijske situacije jer je iz showa izašla bez nagrade.