Show

Komentari 21

Marica ponosno trenira: 'Prve mršave fotke, lijep je osjećaj'

Marica ponosno trenira: 'Prve mršave fotke, lijep je osjećaj'

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' inače je trenerica košarke i nogometa školske i predškolske djece. Sada je pokazala kako prvi put izgleda kao golman otkad je skinula kilograme

Marica Korolija (33) iz Novigrada Podravskog bila je finalistica pete sezone showa 'Život na vagi'. U showu je sa 134,1 kilograma došla na 99,5 kilograma. No na tome nije stala, već je po izlasku smršavjela još 18 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24 pitanja

Korolija redovito vježba i pazi na prehranu. Ponosna je na rezultate, a napredak često pokazuje na društvenim mrežama. Sada je na Instagramu objavila fotografiju sebe kao golmana. Otkrila je kako prvi put izgleda kao golman otkad je skinula kilograme.

- Lijep je osjećaj da vidiš prve 'mršave' slike sebe kao golmana. Naime, prije povrede i pretilosti bila sam napadač te kako više nisam mogla trčati kao nekada, stala sam na gol i svaka moja slika s gola je bila sve ono što ja u srcu nisam i ne osjećam se tako - napisala je Marica uz galeriju fotografija. Pratitelji su je u komentarima pohvalili zbog transformacije te joj poručili kako je ustrajna i da joj se dive.

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi' inače je trenerica košarke i nogometa školske i predškolske djece. Na težini je počela dobivati s 22 godine nakon što je povrijedila koljeno. Zbog toga je završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak. No uspjela je u svojem naumu i skinula kilograme.

-  Sretna sam što nisam pokleknula i što sam sebe stavila na prvo mjesto. Nisam bila sigurna koliko sam napredovala u showu dok nisam izašla van. Nisam uzalud radila i to mi je najbitnije - rekla je Marica svojedobno u finalu showa.

 

 

 

 

Najčitaniji članci