Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Marija Cvitanović: Nisam odselila zbog R. Majetića

Kuloari šuškaju da je 10-godišnji brak pri kraju zbog preljuba. Marija Cvitanović (33) opovrgava da je napustila Igora (37) zbog ljubavne veze

Slavko Miđzor
Foto: Slavko Miđzor
6 komentara

I dalje živim s Igorom. Ne znam više što da uopće kažem na sve te priče, kaže Marija Cvitanović o medijskim napisima da je napustila supruga, bivšeg nogometaša Igora Cvitanovića, zbog producenta Romana Majetića (41). Stilistica i “kralj sapunica” uporno tvrde da nisu u ljubavnoj vezi, o čemu se u zagrebačkim “upućenim krugovima” šuška mjesecima. To ipak nije zaustavilo nagađanja o izvanbračnoj aferi, pa Zagrebom kruži priča da se Marija odselila iz svog i Igorova stana te sve češće dolazi u dom svojih roditelja na Šalati. Roman nam je kratko rekao da nema komentara o donosu sa Marijom. Njih dvoje su godinama poslovni suradnici - ona je kostimograf njegovih serija.
Supruga najboljeg Dinamova strijelca u povijesti istaknula je da su ona i suvlasnik tvrtke AVA i dobri prijatelji. Zbog toga često izlaze zajedno. Prijateljica joj je i njegova bivša djevojka, glumica i scenaristica sapunica Jelena Veljača. Kuloari šuškaju da su njih dvije zahladile odnose ovog ljeta, kad je navodno počela Romanova veza s Marijom.
- Svašta. Jelena i ja smo si dobre, ništa se nije promijenilo u našem odnosu - rekla je Marija, a Veljača nije htjela komentirati navodnu vezu.

Naši partneri pišu
Message