Obavijesti

Show

Komentari 128

Marija ne želi Danu upoznati s roditeljima, a Matija se zaljubio

Marija ne želi Danu upoznati s roditeljima, a Matija se zaljubio
13

Lički par, farmerica Dragana i razigrani Nemanja, odlučili su da je prerano za upoznavanje roditelja te da je bolje da se još malo međusobno upoznaju

VIDEO

Ivica će povesti kćer Ivanu i uputiti se u okolicu Varaždina, kako bi upoznao Marijinog sina i unuke. Prije susreta samozatajni Slavonac bio je jako uzbuđen.

Kod Bernarda su s nestrpljenjem svi očekivali Marjanu, kojoj nije bilo ni malo svejedno što ide na upoznavanje njegovih roditelja. Brzo se uspostavilo da je nervoza bila opravdana jer se druženje zapravo pretvorilo u procjenu buduće snahe, a Marjana je prokomentirala kako ju je "gospođa mama" poprilično odmjerila prilikom prvog susreta.

Matija neće imati nikakvog razloga žaliti se na doček i provod u Vukovaru. Ivana Isabella ga je i više nego srdačno primila, ali pitanje je hoće li se svidjeti ‘budućoj punici’, kako je on zove. U Vukovaru će Matija otkriti i neke detalje iz Ivaninog života te se, čini se, zbog toga, još više zaljubiti u zavodljivu Ivanu Isabellu.

Lički par, farmerica Dragana i razigrani Nemanja, odlučili su da je prerano za upoznavanje roditelja te da je bolje da se još malo međusobno upoznaju na neutralnom terenu, u romantičnom ambijentu. Dragana se nadala da bi to moglo pomoći Nemanji da pokaže i svoju nježniju stranu jer se cijelo vrijeme na farmi prema njoj ponašao kao da je sa svojim prijateljem. Na kraju druženja svakako će doći do korisnog zaključka o njihovom odnosu.

Marija nije željela Daneta upoznati sa svojim roditeljima te ga je stoga pozvala u Zagreb na druženje. Kako ni jedno ni drugo ne poznaju Metropolu, nisu se najbolje snašli, a vrhunac druženja bio je trenutak kad je Marija Danetu objavila važnu informaciju. On je to smireno prihvatio te zatim obavio zanimljivi telefonski poziv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...