Show

Komentari 177

Marijan i Tajlanđanka zajedno su spavali pa se pohvalio: 'Noć je bila vatrena, zadovoljan sam'

Marijan i Tajlanđanka zajedno su spavali pa se pohvalio: 'Noć je bila vatrena, zadovoljan sam'

Nakon što je kući poslao Radmilu, koja ga je izbacila iz takta jer je dopustila da na krevetu spava njezin psić, farmer u kući ponovno ima tri dame - dvije koje je sam doveo i jednu kojoj se mjesecima nadao

Marijan Ceravac proslavio je rođendan u showu 'Ljubav je na selu', a na slavlje je, osim Mare i Bahre, došla i Tajlanđanka koju je Marijan upoznao u Budimpešti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon što je cijeli dan posvetio njoj, a ona je bila vrlo ljubomorna i ljutila se kada bi Marijan bio s curama i snimao emisiju, dame su komentirale kako su zajedno spavali u sobi. 

Sa smiješkom na licu taj je podatak potvrdio i Marijan pa dodao: 'Prva noć je bila vatrena. O tom ne mogu ni pričati, jako sam zadovoljan.' Mare i Bahra ogovarale su Tajlanđanku dok su sve tri bile u istoj prostoriji.

Olakotna okolnost bila im je ta što ona ne razumije hrvatski jezik. Bahra je rekla da namjerno nije htjela skuhati kavu, iz inata, pa je Tajlanđanka bila stalno u kuhinji. Pospremala je po kući i raspitivala se o tome što ukućani žele da skuha. Marijan nije prestajao plakati svaki put kad bi je zagrlio. 

- Kao malo dijete je, stalno plače - govorila je Mara. Djevojke su bile iznenađene vidjevši još jednu djevojku u kući i isprva su pomislile kako se radi o sestri njegove bivše supruge. Ni na kraj pameti im nije bilo da je Marijan bio neiskren i kako je već imao curu izvan showa. 

- Stari se brzo snašao, koja legenda - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama. 

Najčitaniji članci