Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

Marijan u zavođenju Ene: 'Pao je zagrljaj, ali ja bi htio pusu...'

Ena je odnijela pobjedu u svemirskom izazovu te je kao nagradu dobila poljubac od Marijana

Foto: Nova TV/Instagram
23 komentara

Ljepotice su nakon učenja s partnerima morale proći kroz mini kviz u kojem su odgovarale na pitanja o svemiru, a za svaki točan odgovor dobile su dio uputa za slaganje rakete koja donosi imunitet za onog tko ju najbrže složi. Najviše točnih odgovora imala je Ena koja je zato dobila sve upute, dok je Petra bila najlošija u kvizu i nije dobila nikakvu uputu za sastavljanje.

Foto: nova tv

- Kad je Ena počela stavljati ocat i kad sam vidio koliko je sode bikarbone stavila, mislio sam da će to raznijeti pola kuće - rekao je Marijan.

- Namjerno sam više octa ulila tako da to baš odleti - kazala je Ena koja je odnijela i pobjedu u izazovu.

- Pao je zagrljaj, ali da smijem pala bi i pusa - priznao je Marijan kojem je Ena dozvolila poljubac u obraz te dodala kako je napokon  u nečem fizičkom pobijedila. Par s imunitetom odmah je znao koga neće nominirati.

Foto: nova tv

- Što se nas tiče Helena i Karlo mogu nastaviti mirno živjeti u kući - rekla je Ena. Neuspjeh u izazovu rasplakao je Adrianu.

- Lagala bih kad bih rekla da me nije sram. Osramotila sam se. Bitnije je da se ljudi obaziru na sadašnjost i budućnost, nego da se bave stvarima iz prošlosti ali nije loše znati kad je čovjek sletio na Mjesec - rekla je Adriana aludirajući na svoje znanje u izazovu. Nakon što ju je vidjela uplakanu, Ena je prekinula slavlje zbog pobjede u izazovu. Ipak, Petra je bila puno lošija od Adriane s obzirom na to da nije imala nijedan točan odgovor. 

- Na kraju sam dobro ispala. Petra ima vremena puno toga naučiti, što emocionalno, što na razini inteligencije, to je najpristojniji odgovor koji mogu dati - rekla je Adriana o Petri. Iako ju je tješila nakon rezultata u izazovu, Adriana ima drukčije mišljenje o Eni.

Foto: nova tv

- Mislim da Ena nije baš uvijek iskreno suosjećajna. Čini mi se da nekad isforsira malo jače osjećaje nego što zaista jesu - rekla je Adriana. Nakon što su transformaciju u showu prošli već neki kandidati, red je došao i na Marijana, Roberta i Karla.

- Prije nego sam probio platno bio sam jako nervozan jer sam sebi bio jako dobar, ali ne znam kako će to ukućani primijetiti, hoće li dijeliti simpatiju mog izgleda - rekao je Marijan prije izlaska pred ostale natjecatelje, a od djevojka je dobio same komplimente.

- Presladak je i frizura je odlična - komentirala je njegova partnerica Ena. Kroz preobrazbu je prošao i Robert.

- Da mogu, ofarbala bih ga u plavo kao sebe. Uz Roberta se ne mogu zamislit', nije moj tip i ne privlači me - kazala je Anja i dodala kako nakon preobrazbe Robert izgleda puno otmjenije. Posljednji je preobražaj predstavio Karlo.

Foto: nova tv

- Izgleda kao nova pop senzacija. Isti Justin Bieber - rekla je Helena, a Karlo je priznao kako mu se abnormalno sviđa novi izgled te je spreman osvojiti svijet. Nakon što su u jednom od prethodnih nastavaka odradili aukciju odjeće i obuće, genijalci će se u idućem izazovu vratiti u svijet mode. Kako će to izgledati, gledatelji će moći otkriti već u idućem nastavku showa 'Ljepotice i genijalci'!

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Naši partneri pišu
Message